Eğer çizim vs için kullanmayacaksan ya da bundan bir para kazanmayacaksan pronun ekranın çok bir önemi kalmıyor. Maksimum video izlerken fark edersin en belirgin detayları oled ve 4 hoparlör olmasıyla. M2 Air kullanıyorum 2 yıldır hala bir sorunu yok taş gibi çalışıyor. Aradaki farka kalem ya da...
Ben de 7500F kullanıyorum ama bence bu işlemcinin üçte birine varan fiyatlara soğutucu almak gereksiz. Burst Assasins 120 SE kullanıyorum stress testinde 77 dereceyi geçirtemedim.
Yeni bilgisayar aldım ve eski bilgisayarımın güç kaynağı ve ssdsini kullanıyorum. Videodaki gibi ses geliyor her 5 10 saniye bir bilgisayar şu an boştayken. Eski bilgisayarımda da geliyordu acaba güç kaynağının fanından dolayı vs bir sorun mu var anlayamadım.
Videoyu atamıyorum buraya internete...
Şuan yeni sistem aldım ve eski kasam corsairi kullanıoyorum. NZXT'ye ya da MSI'a geçmek daha iyi hava akışı sağlar mı ? İkisi de yaklaşık aynı fiyatlarda.
HWINFO64 CPU Stress testinden kasa kapağı kapalıyken böyle sonuç aldım yük altında iyi mi ? Çekirdek sıcaklıkları çok yakın termal macundan dolayı bir sorun yok gibi geldi sanki.
Ayrıca Furmark CPU Burnerda 85 dereceyi gördü maksimum
1784703664
yok Kasa Corsair Carbide Spec Delta