belizy isimli üyenin son içerikleri

1. B

Klavye çift basma nasıl yapılır

eskiden kullandığım bir program vardı oyunlarda mesela ben herangi bir tuşa bastığımda 2x şekilde ben 1 kere basıyorum o da 1 kere basıyor double oluyordu her tuşa ama atama yoktu onu bulamadım nasıl bulurum bilenleriniz varmı
  2. B

Rampage monitörler neden kötü? Neden böyle bir yanılgı var?

Evet sende o ürün olabilir ama tekte bayiltacigini sanmıyorum ve monitör elimde herangi bir ghosting sorunu yok renkleri doğru veriyor ve panelin arayüzü biraz dediğin gibi değişik
  3. B

Çözüldü✓ Topladığım bilgisayar nasıl?,

Dediğin gibi olmadı ultra ayarlarda rahat bir sekilde gayet ısınma sorunu dahi var ama faza yok Max 60 bunu belirtiyim ve sıvı soğutma saçma diyip sıvı soğutma önerisin çelişkili sıvı soğutma gayet iyi dostum baya bir iyi yani 1705325145 Dediğin gibi olmadı monitör baya gayet alınabilecek bir...
  4. B

Dostum monitör 2k almadım zaten gerek de yok topladığım PC Fiyst performans ve ultra ayarlarda 60 üstünde alıyorum sevgilerle 😀
  5. B

Dostum neye göre sıvı soğutma kötü dedin inan bilmiyorum. Anakartin neyi kötü bir anlat lütfen gayet iyi bir anakart bu arada fiyat performans Ama haklısın 5600 ile 5600x arasında öyle bir fark yok ama x daha yani 1 tık daha iyi
  6. B

Bilgisayar elimde kardeşim her oyunu ultra ayarlarda kasmadan rahat oynuyorum neye göre böyle dedin inan bilmiyorum
  7. B

Kardeşim merhaba monitör elimde hiç bir sorunu yok ghosting olayı dahai yok kaymak gibi lütfen bidaha boş konuşup parça kötüleme büyük ihtimalle sende internete ne duydusun söyledin.D
  8. B

Peki o zaman ben monitörü almıştım yarın elimde oluxak eğer dediğiniz gibi ise size haklısınız diyeceğim kuzenim samsung odsey g3 var oda va pandl sorunu olmadi ve ghosting olma durumunda nasıl anlariz
  9. B

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-25-cyclops-cy25r240-1ms-240hz-full-hd-freesync-va-oyuncu-monitoru.html Bu bende var daha doğrusu aldım neden bu rampage monitörler kötü oluyor neden böyle bir yanilgi var işte adama bakiyom diyor çöp ne alaka kardeşim neyi çöp va panel IPS panel zaten pahalı
  10. B

Şöyle düşün rust diyelim 100 FPS alıyorum sen 110 115 yani fazla bı değer degil
  11. B

Şahsen ben videoları izledim ve kaldırıyor? 1704800408 35k bütçe var ram normalde xflare düşündüm ama 1704800541 Yani 3060 ti fazla pahalı gibi geldi ve onun haricinde dediğim gibi 4060 larda maliyet açısından kisiyorlar yani şimdi baktım test lere bu işlemci ve 4060 arasında 10 veya 20 FPS
  12. B

Sıvı sogutma markasimi kötü ? Ve tamda aslında evet ama şuan ki oyunlara vs bakınca 16 dahi yetmiyor bunun bide sistemi var ondan bundan say yetmeyebiliyor?
  13. B

4060 lar daki sıvı block ## su kadar küçük ve ince maliyeten kisiyorlar bu işlemci ise sivi bloğu kalın ve 1704800098 Sıvı soğutucu saçma olur diyorsun yani olabilir ama ısınma sorunu olmaz heralde? Rtx 3060 12gb ben şahsen izledim videoları 5600x ultra ayarlarda her oyunu kaldırıyor?
  14. B

Bir klavye makrosu vardı hızlı basmaya yatıyordu neydi?

Bu uygulama kaydediyor galiba benim dediğim kaydetmiyo
Geri