Kullandığım kartlardan birisi RX6600 idi. Gayet güzel bir kart ve FSR ile güzel FPS sağlıyor. Bazen 3060'ı geçiyor, bazense gerisinde kalıyor ama çok benzer...
Bir keresinde spor salonunda eğitmenin yanından geçiyordum. İlk defa bir parfümü sormak istedim. Adam "Bleu de Chanel" demişti.
Şahsen odunsu kokuları...
Tabanda herhangi bir sorun yok.
Ayrıca, AIDA64 ile 15 dakika stabilizasyon ve stres testi yaptım. İşlemci genel olarak 73 derecede dolaştı. Maksimum 75...
Ben aynı ürünü al demek istedim. İndirimi takip edebilirsin ama elindeki soğutucu temizleyip kullanabilirsen gerek kalmaz elindeki ürün çok iyi. Ama...
Sadece uçlarındaki bakırda (fotoğraftaki uç kısımlarında) ezilme, eğilme var. Kökünde herhangi bir sorun yok. İndirimlere de bakacağım, çok teşekkür ederim.
Şunu ekstra söylemek isterim. İşlemci stok soğutucu ile kış aylarında yeterli olur. Ama yazın problem yaratır. Önerim donanım arşivi instagram kanalını...
10-12 dakika arasında bir test yaptım ve SS aldım, fakat değerlerini kaydetmemiş. O yüzden yazıyorum. FPS 125, Sıcaklık: 67-72 derece arasında çıktı...