Arkadaşlar, LOL-Aram girdim ve ısıları test ettim. Şu an için ağır bir oyun indirmedim. Anakart ısısı normal mi? CPU'da stok fan var. Yeni bilgisayar ve...
yok orası ile iletişime geçmedim daha tray olarak almıştım. Çalışmasıhda bir sıkıntı yok galiba ama testlerde durum bu
.
1733422281
Hocam ekran kartım...
Sizin siteye baktım ama işlemciler içime sinmedi. 7500F için MPK demişler ve MPK için sitelerde sürekli tartışma dönüyor. Bazıları alınır diyor bazıları...
hocam elinde paran varsa içine siniyorsa sistem alcaksın bu devirde bekldin mi işler karışıyor napıcanı sapıtıyorsun karar veremiysun piskolojik olarak...
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Ekran kartını 3 fanlı haline yükseltirdim. 2x16 ram koyardım ve m2 ssd'yi 1tb yapardım. Ama 36'yı birazcık geçiyor. O yüzden...
Black Friday zamanı yani perşembe günü Ryzen 5600 + 4060'lı sistemi 18.8 veya 18.9'a aldım. Parça ekledim ve 19.9'a çıktı. Bugün aynı sistemi 24k'ya koymuşlar.
https://www.itopya.com/modart-creation-v6amd-ryzen-5-7600gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-8gb16gb-ddr5512gb-nv_h25967
Ben olsam böyle bir şey...