Belphegor isimli üyenin son içerikleri

1. Belphegor

Bu sisteme hangi ram gider?

Fiyatlar uçmuş gerçekten ama yine de geliştireyim diyorum. Sonrasında 7k olur gibi geliyor. 1759090093 A Attığının fiyatı var ama seçenek yok. Bu var olur mu? https://www.amazon.com.tr/KINGSTON-3600MT-Beast-Black-Turkey/dp/B0D3SD7FSG/ref=sr_1_3?sr=8-3
  2. Belphegor

Bu sisteme hangi ram gider?

Selam, 32 GB ram almayı düşünüyorum. Mevcut sistemim bu: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm GIGABYTE A520M K V2 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI D-Sub mATX Kingston 8GB Beast Black 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 128 Bit...
  3. Belphegor

Xbox Uygulaması Kitleniyor

Single oyunlar oynuyorum ve başka hesapları da denedim. Xbox açıkken açık olmuyor. Oyuna girince düzeldi.
  4. Belphegor

Çok garip bir şekilde çözdüm. Bir kere oyuna girdim ve oyun çalışınca kapattım. Sonra eski hızına geldi.
  5. Belphegor

Selam, Xbox uygulaması kitleniyor. Xbox uygulamasını açtığım zaman X herhangi bir yerine tıklıyorum. 30 saniye ya da 50 saniye aralığında etkileşim olmuyor. Sonrasında açılıyor. Önceden böyle değildi. (Sistem değil, sadece Xbox arayüzündeki şeyler geç cevap veriyor ve kitleniyor.) SFC /scannow...
  6. Belphegor

Virüs Uyarısını Dikkate Alayım mı?

Onunla da bir tarama yaparım fakat zaten VirusTotal onu da kapsamıyor mu? 1747411031 Exe yerine pck indirdim. Böyle devam edeyim, herkese teşekkürler.
  7. Belphegor

Google uyarısı olmasaydı sorun etmezdim ve False-Pozitive derdim. Kafama o takıldı, ondan dolayı sormak istedim.
  8. Belphegor

Buradan indirdim :
  9. Belphegor

Merhaba, Dragon Dogma 1 Dark Arisen Türkçe Yama indirdim ve VirüsTotal'de tarattım. Sonuçlar böyle ve sormak istedim: https://www.virustotal.com/gui/file/acf3a12d46936399b70d21fb8ed38ccc4147a718314396c42ef33f1b7f6ca35c
  10. Belphegor

İşlemci Soğutucu Montajı Hakkında

Olmuş mu arkadaşlar? Stok fanın 4 pini vardı bunun da 3 pini vardı. Böyle taktım. Sağ tarafa doğru.
  11. Belphegor

İşte öyle olmaması için zorlamadım. Biraz araştırıp tekrar deneyeceğim. Herhalde attığım o yükselticiden 1 tane daha almam lazım.
  12. Belphegor

Bu şekilde tek tarafı taktım ve sonra oturtmaya çalışınca anakartı levye gibi söküyor gibi oldu. Ondan güç uygulamadım. 1746469541 Anakart gitmesin? 1746469590 Buna biraz dikkat edip yarın deneyeyim. Çok yoruldum. Tüm günüm bununla geçti
  13. Belphegor

Yani şansa bundan da 3 adet çıktı. 4. olmadığı için takamadım ve tekrar stok fana döndüm. Birde bu parça geldi işlemciyle ama sanırım bu Intel için... Parçayı da tam bilmediğim için soruyorum.
  14. Belphegor

Merhaba, Dark Freezer X123 Fixed ürününü aldım ve geldi. Kurulum aşamasına geçtim fakat klipsleri yetişmedi. Altına yükseltmek için siyah yükseltici dediğim şeyi mi koymalıyım? Anakart modeli GIGABYTE A520M K V2 mATX Anakart Klipslerin birini takıp oturtmaya çalışınca anakarta güç uyguluyordu...
  15. Belphegor

Musou Oyun Önerisi Yapabilecek Olan Var mı?

Arkadaşlar merhaba, 'Musou' tarzında oyun önerisi yapabilecek olan var mı? Dynasty Warriors serisi gibi orduların başına geçip çarpışacağımız bir oyun arıyorum. Eskiden Kingdom Under Fire II vardı ama kapandı. Bu tarz oyun bilen var mı? Hikaye odaklı olursa daha iyi olur, teşekkür ederim.
Geri