Belxiros isimli üyenin son içerikleri

1. B

5070 Ti Gpu Riser Öneri

Varmı hocam önerininiz
  2. B

5070 Ti Gpu Riser Öneri

Renk siyah 1779194814 2 3 k olur ben 5 gördüm lianli yi
  3. B

5070 Ti Gpu Riser Öneri

5070 ti ekran kartına düşük bütçeli gpu riser önerebilir misiniz?
  4. B

Çözüldü✓ Asus Ekran Kartı Gigabyte Anakart Uyumu

Hocam bir de Asiahorse'un 90 derece kabloları var anakart ve ekran kartı için sağlıklımı onları kullanmak.
  5. B

Hocam peki gigabyte gaming oc için yazılımı sıkıntılı diyolar bide Asus tuf la arasında çok fark varmı
  6. B

Hocam donanım olarak bi sıkıntı olmıyacağını biliyorum da yazılımsal açıdan olurmu
  7. B

Öncelikle selamun aleyküm gigabyte aorus x870 anakartım var buna gigabyte yerine Asus tuf 5070ti takmayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı sorun yaşarmıyım yaşarsam ne gibi sorunlar yaşarım
  8. B

Çözüldü✓ Asia Horse Fan Alınır mı?

https://wraithesports.com/products/asiahorse-amici-120mm-fan?variant=49869453066433 Bu iyiyse alıyorum 1778786252 Bide bunların kendine özel yazılımı varma yan çizgileri ayrı içini ayrı kontrol edebiliyor muyuz
  9. B

Hocam bunlar reverse değil galiba
  10. B

Elinize sağlık bu arada sistemler canavar
  11. B

Hocam sıvı soğutmaya da bu fanları taksam çok farkedermi benim sıvı soğutma üstte çünkü farklı güzel Durmaz
  12. B

Hocam zahmet olmassa atabilirmisin
  13. B

Peki senin önerebileceğin bu görünüşlü reverse fan varmı biraz daha uygun fiyatlı halihazırda benim kullandığım fan var zaten görüntüden dolayı değiştirmek istiyorum sadece
  14. B

Düşündüğüm model AsiaHorse AsiaHorse AMICI-5GT 120mm Kasa Fanı bu RGB ler ayarlanmıyor yazmış biri ayarlanıyor mu
  15. B

Lianli fanlar çok pahalı akvaryum kasam olduğu için reverse fan takmak istiyorum asia horse fanlar nasıl alınır mı? RGB ayarlamak için bir yazılımı varmı yada anakartın yazılımından ayarlanabiliyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi
Geri