Ben Ozi isimli üyenin son içerikleri

1. B

B450mk2 Anakarta Sata Ssd

b450m k2 anakartım var 250 gb m2ssd kullanıyorum windows yüklü 1 tb harddisk var ama yavaş kalıyor oyunlar için sata ssd takabilirmiyim ekstra
  2. B

1500₺ Ve Aşağısı Müzik İçin Iem Kulaklık Önerisi

bugün denemek için aldım gayet başarılı müzik testi beklediğimden iyi geldi
  3. B

Yükseltme mi Sıfır Pc mi

2k lg ultragear var vallaha her türlü oyun oynuyorum hiç seçmem ondan 2 k aldım yarın öbür gün grafik tabanlı girerim diye 1779204586 psu 550w olması lazım ellraen parva almıştım zamanında
  4. B

Mackie Cr3.5 Alınır mı

Merhabalar referans monitörü arıyorum mackie cr3.5 düşünüyorum 4.5 da olabilir apartmanda oturduğum için çok fazla ses dinleyemicem ama kaliteli ses duymak istiyorum logitech z333 kullanıyorum
  5. B

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

bunlar 2.el ürünler mi
  6. B

Anakartım Kasamla Uyumlu Mu?

uyar uyar bir şey olmaz kasan küçük değil
  7. B

Yardım Bu Ekran Karti Alınır mı?

arkadaş pahalı alınmaz yazmış ya güzel bir şey önersin bari
  8. B

doğru 5070 ti la kafa kafaya gidiyor zaten nvdia nın kartları amd ye göre daha pahalı tabii ki eksisi artısı var onlar ayrı konular
  9. B

pahalı mı ne alınmalı peki onu da söyle adamın ihtiyacı görülsün
  10. B

Yükseltme mi Sıfır Pc mi

Merhabalar bilgisayar var ama artık eskidiğini düşünüyorum değiştirmem gereken bir çok şey var rx 570 8gb ekran kartı r5 3500x işlemci xpg 3200mhz 16 gb ram b450 mk2 anakart 250 gb ssd 1tb harddisk var ekran kartını değiştirmeliyim 9060xt düşünüyorum veyas 9070 ona göre işlemcide almalıyım ki...
  11. B

düşünme bile : )
  12. B

Amd Ryzen 5 5600 Sıfır Alınır mı?

sıfır al kafan rahat olsun alınır am4 soketinde gayet güzel işlemci
  13. B

Kulak İçi Kulaklık Önerir Misiniz. Kablosuz Bütçe 5000

iem kulaklıklar abakabilirsin parasının hakkını veriyor 1779198537 https://wraithesports.com bu sayfada güzel ürünler var
  14. B

Pc Oyun İçin Kulak İçi Kulaklık Önerir Misiniz?

mikrofonu oynadığın oyunda veya kullandığın programda seçersen kulaklığın mikrofonu çalışmayacaktır 1779185873 ses kasmak için biraz beklenti veya kişiden kişiye göre değişir bir çok üst düzey kulaklık kullandım bir kaç tane iem kulaklık denedim çok hafifler sadece arada kulağımdan çıkartıyorum...
  15. B

Sistem Gereksinimi Olarak Monitör Uyumu

ölü piksel sorunu yaşayan çok kişi olmuş onun haricinde adam akıllı bir inceleme bulamadım ghosting var mı yok mu bilmiyorum güzele benziyor kesinlikle almalısın diyemicem alternatifler değerlendirilebilir 1080p olması çok hoşuma gitmedi sadece
Geri