Ben Tümay isimli üyenin son içerikleri

1. Ben Tümay

IPhone YAVAŞ ŞARJ OLUYOR

Orijinal ile arasında hız farkı olur mu?
  2. Ben Tümay

IPhone YAVAŞ ŞARJ OLUYOR

Merhaba, 8 Plus kullanıyorum ve bana fazlasıyla yetiyor. Şarj olarak çok yavaş doluyordu ben telefonla alakalı sandım fakat komşumuzun orjinal şarjı 1 saatte fulledi neredeyse. Bende şarj alacaktım da orijinal mi almak mantıklı yoksa başka markanın hızlı şarjını mı? Önerilerinizi atabilirsiniz.
  3. Ben Tümay

Kitlesi iyi olan oyun

Minecraft
  4. Ben Tümay

Kuranda geçen ilginç cümle hatası !

Kral nasıl fark ettin ya şimdi var ya tüm form dinden çıkacağız. Siz neye inanıyorsunuz da bizi neye inandırmaya çalışıyorsunuz Allah aşkına çok merak ediyorum?
  5. Ben Tümay

2025 Yılında iPhone 11 ALINIR MI?

Ne önerirsiniz?
  6. Ben Tümay

2025 Yılında iPhone 11 ALINIR MI?

Merhaba, Eski bir telefon kullanıyorum. Pek telefonda işim yok, İnstagram ve YouTube kullanacağım. Onun dışında basit oyunlar oynamayı seviyorum ama baya basit yani şuan ki S7'mde bile oynanıyor. İkinci el alacağım, eğer alınmaz ise ne önerirsiniz? Bütçeyi biraz genişletebilirim.
  7. Ben Tümay

G502 temizliği -Dış taraf

Niye öyle olmuş ki yepyeni üründe? Desteğe yazmak gerek.
  8. Ben Tümay

Çözüldü✓ Gigabyte ve İtopya GARANTİ SÜRECİ!

Güzel soru. Ölü pixel çıkar ise sıfır satışlarda 14 gün içinde iade/değişim oluyor. Bu sıfır satış olmadığı için marka politikası gereği aynı bölgede 3 adet, monitörde toplam 5 adet var ise değişim oluyor. 1 adet ölü pixel çıktı bende aldığım bilgi bu şekildeydi. En sağ üstte çıktı hiç belli...
  9. Ben Tümay

Video kayıtlarında kalite kaybı ve görüntüde bulanıklık

Gelişmiş değil de basit yap. Kaydı da aynı kaliteye yakın, kayıpsız yap. Tekrar dene. Boyut yüksek olabilir. 1757682878 1757683047 Bu arada MKV kaydı yaparsan Adobe'ye atamazsın. Kaydı adobe üzerinden remux edip atman gerek. Onun espirisi de eğer kayıttayken elektrik gider bir şey olur ve kayıt...
  10. Ben Tümay

İtopya'ya ürün geldiğinde İtopya gönderiyor işte de diğer modeli istesem beklemezdim konu o.
  11. Ben Tümay

İtopya yanıt verdiğinde dediğim gibi yanıt veren yetkili ile birebir irtibata geç bence. Bu arada benim süreç toplam 40 gün sürdü çok uzadı stok bekledim diye.
  12. Ben Tümay

Yatay çizgiler var sanırım onlar mı? Benimki de videoda veya fotoğrafta belli olmuyordu fazla.
  13. Ben Tümay

Direk gönder, ekranda evet.
  14. Ben Tümay

❌İndirim Bitti! GameBooster GB-24F165FF 23.8" 160Hz 0.5ms 2999 TL.

İkinci el piyasasını bu hale getirmeniz çok manidar.
  15. Ben Tümay

Verirler muhtemelen. İsterken şu şekilde konuşun. ''GS25F2'de yükselip alçalma ayarı yok. Eski monitörüm G24F2'de vardı. O özelliğe ihtiyaç duyuyorum dolayısıyla sizden G25F2 istiyorum. Diğer model işimi maalesef görmez.'' Şeklinde bir açıklamada bulunun, gerçekten de o özellik eskisinde vardı...
Geri