Kablosuz kulaklık almak istiyorum.
F/p olarak en iyi kulaklık bu gözüküyor çıkmazdayım yardım ederseniz sevinirim.
öneriniz varsa:
Bütçe maximum 4k üstüne çıkamam.
İşlemcim R5 7600 80 Dereceyi görüyor ve sıvı soğutmaya geçmek istiyorum. Bu fiyat çok ucuz geldi, incehesapta varsa önerebileceğiniz bir sıvı soğutma 720tl lik indirim kuponum mevcut.
Sorum şudurki bu fiyata bu ürün alınır mı??
Sizin bir öneriniz varmı?
Öncelikle merhaba arkadaşlar, aklımda 2 adet monitör mevcut. Onlar hakkında öneri veya o banttaki fiyatta önerilerinizi bekliyorum.
1. Ürün : https://www.itopya.com/aoc-27g4xe-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26044
---
2. Ürün ...
Hocam Öncelikle İyi Günler, Herkesin Kurban Bayramını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
Hocam ben 24 pinlik power girişli bir anakarta sahibim lakin önceki kasan söktüğüm 20 pinlik 450Watt değerinde bir powersuppleye sahibim. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama kafamda 4 pin boşta kaldığı...
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler bilgisayar ımda hiçbir sıkıntı yokken ben pc yi açıp güzelce temizledim ardından sadece ekran kartının termal macununu güzelce yeniledim ardından başlıktaki hatayı aldım birkaç kez denedikten sonra windows a ulaştım herşeyi kontrol ettim hepsi...
Fotoğraftaki gibi bir vidio çektim msı afterburner dan dosyayı silmeye çalışıyorum fotoğraftaki gibi gözüküyo silinmiyo bayadır beklememe rağmen önerdiğiniz uygulama varmı ? veya başka bişey bütün vidioları izledim ama olmadı.
Şuanda ki Sistemim
Ekran Kart : Asus phonex Gt 1030 Oc 2 Gb versiyon
İşlemci : İ5 2400
16 gb ram var ama biri 1333mhz diyeri 1600 mhz
Anakart : Turbox H61c Modeli
Depolama olarak : 226 Gb Kington ssd si var
Power : 420 Watt
Kasa :Cooler Master
Max Edeceği Nedir Sistemin ?