Benassipro isimli üyenin son içerikleri

1. B

5060Ti 16Gb Adobe Premiere

Eyvallah arkadaslar ilk görselde attıgım 3ünden birini alcam artık tercihim palit olcak gibi gibi
  2. B

@DA-Tech @TyShame yorumlarınız için teşekkür ederim. Adobe için yabancı videoları da izledim nvida kartlar her zaman daha iyi çalışmış o yüzden amd tercih etmedim. Bütçem açıkçası 25 civarı o yüzden en doğru kart olarak kendi az bilgimle 5060 ti 16gb diye düşündüm. Tabi bu bütçe bandında başka...
  3. B

Arkadaşlar selamlar bu işlerden pek anlamıyorum ufak bir araştırdım, bütçem 5060ti 16 gb için uygun çok oyun oynayan biri değilim ana amacım Adobe Premiere. Ekteki 3 markadan hangisini almam iyi olur veya yine 22-23bin bandında önereceğiniz ekran kartı var mı? Biraz foruma baktım 5070 diyenler...
  4. B

Yardım Adobe Premiere İçin Uygun Ekran Kartı Hangisi 3060, 3060 Ti, 3070?

Yardım edebilecek kimse yok mu :(
  5. B

Yardım Adobe Premiere İçin Uygun Ekran Kartı Hangisi 3060, 3060 Ti, 3070?

Arkadaşlar selamlar forumda yeniyim çok öyle bilgisayar işinden de anlamıyorum, Ekran kartım ''Gtx 1660 Super Gaming X'' ve bunu geliştirmek istiyorum. Video editörlük yapıyorum lol ve fm dışında bi oyun oynamıyorum. Adobe Premiere kullanıyorum, premiere için en uygun ekran kartlarını biraz...
Geri