2 hesaptan siparis geciyorum ben 2 sinde toplamda 4 iadem oldu onda da urunler problemli gelmisti
keyfi iade hic ypamadim buyuk ihtimalle o destek calisanina hakaret ettim diye oldu pokwrqkoprwqkrpwoq eger elle mudahale varsa ama beni cidden delirtti otomatik cevap atip duruyor habire ozur diliyor
bende 1 tane hesabimda 2 kez iade kullandim dun aksam 1000kredim yatti hala wincrediti vermedi sanirim bana da daha vermeyecek canli destekle kavga etmistim biraz hakaret kullanmis olabilirim eger onlar mudahale edebiliyorsa ondan da olmus olabilir sfdgdsfgsadgds
saticiya soru sorma var canli destege baglandiktan sonra saticiyla konusmak istiyorum yazarsaniz bagliyor firmaya da buyuk ihtimalle hala temunun canli destegiyle konusuyor oluyoruz cunku otomatik mesajlar yolluyor 2-3 tane canli destekle konusmak istiyorum dediginiz zamanda magaza iste temuya...
ben numara onaylamasi yapmadim hic bana da totalde 3 kez geldi sanirim🤔
bugun elime 1 tane kargom ulasti urunlerden 1 tanesi hasarliydi 350tl ye almistim vergi iadesiyle beraber temu hesabima 552tl yatacak kartimdan zaten islem icin 650tl mi ne cekilmisti diger 2. urunu asiri uygun bir fiyata...
1800tl kredi verdi bana 2 gun once belki yine herkese vermeye baslar🙏🏻
birde ben karayoluyla urun almistim su an gurcistan da ne zaman turkiyeye gelir acaba daha once alan var mi karayoluyla