bendebilmiyorumm isimli üyenin son içerikleri

1. bendebilmiyorumm

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

hayir vermedi hala
  2. bendebilmiyorumm

benimde 2. hesabima veriyor o iade edip musteri hizmetleriyle kavga ettigime vermiyor 10 gun girmemeyi deneyecegim bkalim
  3. bendebilmiyorumm

bende iade yaptiktan sonra vermiyor 2-3 gundur
  4. bendebilmiyorumm

oyle oldu buyuk ihtimalle oguz ama konunun baslarina falan baktim baska insanlara da birkac gun gelmedigi olmus belki gelir
  5. bendebilmiyorumm

2 hesaptan siparis geciyorum ben 2 sinde toplamda 4 iadem oldu onda da urunler problemli gelmisti keyfi iade hic ypamadim buyuk ihtimalle o destek calisanina hakaret ettim diye oldu pokwrqkoprwqkrpwoq eger elle mudahale varsa ama beni cidden delirtti otomatik cevap atip duruyor habire ozur diliyor
  6. bendebilmiyorumm

var bence cunku bu hesabima direkt kredi yattigi zaman kampanyayi yolluyordu
  7. bendebilmiyorumm

bende 1 tane hesabimda 2 kez iade kullandim dun aksam 1000kredim yatti hala wincrediti vermedi sanirim bana da daha vermeyecek canli destekle kavga etmistim biraz hakaret kullanmis olabilirim eger onlar mudahale edebiliyorsa ondan da olmus olabilir sfdgdsfgsadgds
  8. bendebilmiyorumm

saticiya soru sorma var canli destege baglandiktan sonra saticiyla konusmak istiyorum yazarsaniz bagliyor firmaya da buyuk ihtimalle hala temunun canli destegiyle konusuyor oluyoruz cunku otomatik mesajlar yolluyor 2-3 tane canli destekle konusmak istiyorum dediginiz zamanda magaza iste temuya...
  9. bendebilmiyorumm

coktesekkrler
  10. bendebilmiyorumm

karayolundan hic urun aldiniz mi acaba? benim kargom gunlerdir gurcistanda ne zaman gelir sizce
  11. bendebilmiyorumm

1800 krediyi verecegini sanmiyorum belki baya alisveris yaparsaniz yeni hesap acip verir cunku hic 1800 kredi alan gormedim yeni actigi hesapta🤔
  12. bendebilmiyorumm

ilk hesabi olusturdugum zaman 1000 kredi vermisti sonra onla baya baya alisveris yaptim herkese 1800tl kredi teklifi gelmisti birkac hafta once o sira benimde 2 hesabima geldi yanlis hatirlamiyorsam o sekilde yararlandim dunde hesabimla 1000 kredi kampanyasindan gelen kredi yatmisti bakiye...
  13. bendebilmiyorumm

ben numara onaylamasi yapmadim hic bana da totalde 3 kez geldi sanirim🤔 bugun elime 1 tane kargom ulasti urunlerden 1 tanesi hasarliydi 350tl ye almistim vergi iadesiyle beraber temu hesabima 552tl yatacak kartimdan zaten islem icin 650tl mi ne cekilmisti diger 2. urunu asiri uygun bir fiyata...
  14. bendebilmiyorumm

1800tl kredi verdi bana 2 gun once belki yine herkese vermeye baslar🙏🏻 birde ben karayoluyla urun almistim su an gurcistan da ne zaman turkiyeye gelir acaba daha once alan var mi karayoluyla
  15. bendebilmiyorumm

evet o pahali urunlerde iyi olmus
Geri