bendensen isimli üyenin son içerikleri

1. B

F/P fifa için kol önerisi

Merhabalar forum ailesi, bilgisayardan fifa oynamalık konsol arıyorum malum ps5 kolu pahalı geliyor alternatif olarak ne önerirsiniz ben playstation düzenine alışığım kolda buna göre kol öneirseniz sevinirim bütçem 2000 maksimum 2500 dür iyi günler
  2. B

300.000 araba önerisi

merhaba sayın forum ailesi, 300k param var aile ile binilicek motoru çok sorun yaratmayan görünüşü de güzel olan en uygun en bütçe dostu araba önerir misiniz teşekkür ederim.
  3. B

Ses sistemi tavsiyesi 10-15k bütçem var

Merhaba sayın forum, aracımda seat cordoba 2006 model aracım var ve ses sistemi yaptırmak istiyorum şöyle sesi arabanın kendi sesinden yüksek olsun daha canlı kaliteli gelmesini istiyorum yardımcı olur musunuz parçalar konusunda ( Tweeter midrangedir bassdır amfi vs parça önerisi de yaparsanız...
  4. B

5-6 bin monitör önerisi

Merhaba sayın forum ailes. Monitörüm bozuldu ve 5-6k arası minimum 144 hz olması şartıyla güzel beni üzmeyecek 1ms monitör önerir misiniz teşekkür ederim
  5. B

Fantech Kanata S Wireless WG9S alınır mı

merhabalar sayın forum,Fantech Kanata S Wireless WG9S buna karar verdim öneriye açığım almalımıyım
  6. B

ATTACK SHARK R1 Mİ VXE R1 SE+ mı

maksimum 1300tl 1738431463 tutuş şeklim palm grip
  7. B

ATTACK SHARK R1 Mİ VXE R1 SE+ mı

Merhabalar sayın forum ailesi,ben vxe R1 SE+ ve attack shark r1 arasında kaldım önerileriniz nedir hangisini almalıyım fps oyuncusuyum teşekkür ederim şimdiden.
  8. B

Ekran kartı öneri(10000-15000)

Hocam sağol 1736608236 Çok teşekkür ederim önerin için hocam 1736608264 Peki nvidia öneriniz var mıdır
  9. B

Hocam sağol önerin için fakat nvidia önerebilir miyiz
  10. B

Merhabalar ben ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum 10k ile 15 k arası alınabilecek en iyi fiyat performans ekran kartı önerir misiz eskisi 1060 3gb işlemci i5 12400 nvidia tercihimdir
  11. B

Pc açılırken çizgili ekran

Sağolun hocam tesekür ederim
  12. B

Tamir ettirsem ne kadara mâl olur teşekkür ederim cevabın için
  13. B

Merhaba arkadaşlar bilgisayarı açarken bir anda renkli çizligi ekran geldi zaten aygıt yöneticisinde de ekran kartı hatalı cıkıyordu ne olmuş olabilir yardımcı olur musunuz teşekkürler
Geri