Merhabalar forum ailesi, bilgisayardan fifa oynamalık konsol arıyorum malum ps5 kolu pahalı geliyor alternatif olarak ne önerirsiniz ben playstation düzenine alışığım kolda buna göre kol öneirseniz sevinirim bütçem 2000 maksimum 2500 dür iyi günler
merhaba sayın forum ailesi, 300k param var aile ile binilicek motoru çok sorun yaratmayan görünüşü de güzel olan en uygun en bütçe dostu araba önerir misiniz teşekkür ederim.
Merhaba sayın forum, aracımda seat cordoba 2006 model aracım var ve ses sistemi yaptırmak istiyorum şöyle sesi arabanın kendi sesinden yüksek olsun daha canlı kaliteli gelmesini istiyorum yardımcı olur musunuz parçalar konusunda ( Tweeter midrangedir bassdır amfi vs parça önerisi de yaparsanız...
Merhaba sayın forum ailes. Monitörüm bozuldu ve 5-6k arası minimum 144 hz olması şartıyla güzel beni üzmeyecek 1ms monitör önerir misiniz teşekkür ederim
Merhabalar ben ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum 10k ile 15 k arası alınabilecek en iyi fiyat performans ekran kartı önerir misiz eskisi 1060 3gb işlemci i5 12400 nvidia tercihimdir
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı açarken bir anda renkli çizligi ekran geldi zaten aygıt yöneticisinde de ekran kartı hatalı cıkıyordu ne olmuş olabilir yardımcı olur musunuz teşekkürler