arakadaşa katılıyorum çok ucuz ürünlerin içeriği cidden kötü olabiliyo onları kullanmaktansa hiç alma daha iyi hormonlara etkisi büyük. supplementlerin whey protein tozunu kullanıyorum uzun zamandır 500 gramlık alıyorum hem aromasından sıkılmıyorum hem de hesaplı oluyor.
sigarayı bırakmaya çalıştığım dönemde aynen böyle arada geliyodu bana da bi tane içiyodum çok zor geldiğinde ama sonrasında tekrar başlamayacaksan o idareyi göstermen gerek anca öyle nefsimi körelttim sonra zaten sigaranın kokusundan rahatsıxz oldum canım çekse de içemedim
anladığım kadarıyla kaslarını büyütmek ve gelişmek istiyosan yemen gerekiyor cidden. diğer türlü kasların küçülür o yüzden yemek yemelisin. tabii önüne geleni değil sağlıklı şeyler ama porsiyonlarını büyük tutarak. kuruyemişler çok kalorili mesela hem küçük küçük olduğu için yemesi de kolya bu...
bu apple'ın kulaklığına benziyor çok pahalıdır kesin ama jbl ve philispste bulabilirsin tabii onların tipi bu şekilde değil kulak kısımları yuvarlak oluyır genelde.
protein tozunda supplementler’in kendi markasını alıyorum ben, fiyat performans olarak iyi. kendi sitesinden almak daha uygun oluyor genelde. kreatinde marka çok fark etmiyor ama ssn kullanmıştım, memnundum. aromasız alırsan karıştırması kolay oluyor.