benjamin linus isimli üyenin son içerikleri

1. B

TELEFON EKRAN KORUYUCU

çizilmesin yeterli ya
  2. B

TELEFON EKRAN KORUYUCU

1 aydır poco x7 pro kullanıyorum, ekranım çizildi sanıyordum üzerinde jelatin gibi bir şey varmış o çizilmiş onu çıkarttım, ancak telefonu koruyan tek ekran koruyucu bu muydu? başka bir şey takmalı mıyım çizilmesinden korkuyorum gorilla glass 7i
  3. B

ŞARJ ALETİ ORJİNAL Mİ

dönüştürücülü olması sıkıntı çıkarır mı prizin başında aparat var
  4. B

ŞARJ ALETİ ORJİNAL Mİ

kaçak aldım
  5. B

ŞARJ ALETİ ORJİNAL Mİ

bu şarj aleti orjinal mi, sağdaki eski telefonumun soldaki yeni, biri çin biri avrupa galiba ama ikisi de orijinal mi?
  6. B

POCO X7 PRO CPU ISINMA 60 FPS

alttaki batarya sıcaklığı, üstteki 1 saniyelik 40 ve 45 diye değişip duruyo, program düzgün çalışıyo dimi (oyun ağır bir oyun)
  7. B

POCO X7 PRO CPU ISINMA 60 FPS

x7 pro ana menüde boştayken işlemciniz kaç derece oluyor, cpu monitor indirdim ordan bakıyorum bende 39 40 arası, bunu düşürmek için ayarlardan yapılması gereken bişey var mı ya da hangi uygulamaları kaldıralım, bitane dl05 soğutucu aldım sahte ürün çöp çıktı 20 derecenin altına inmiyo iade...
  8. B

POCO X7 PRO - CPU X

telefoncudan aldım paketi bile açtırdım görmeden almam diye 😂 1749053372 ce yazısına bakıp aldım
  9. B

POCO X7 PRO - CPU X

yurtdışı x7 pro aldım arkasında CE yazıyor renk siyah, cpu x indirdim veriler böyle, bir sorun yok değil mi arkadaşlar?
  10. B

3D ICELOOP SOĞUTMA nedir

3d iceloop ne demek
  11. B

3D ICELOOP SOĞUTMA nedir

bu arkadaş ne işe yarıyor sadece 10a yakın mi serisi ve poco x7pro da bulunuyor, sıvı soğutma mı? sıvı soğutmaysa dahili likit soğutma ne oluyor
  12. B

POCO X7 PRO KULAKLIK

yok onla hic ugrasamam valla
  13. B

POCO X7 PRO KULAKLIK

Jack girişli kablosuz kulaklık olmadığı için bluetooth kulaklık lazım bütçe 850tl öneri plz
  14. B

Telefonlara zam gelir mi

yurtdışı pocox7 pro alcam haziran ayına giriyoruz zam mı gelir yoksa düşer mi, beklemeli miyim almalı mıyım
Geri