Diskim FC 25 oynarken bozuldu. Diskimi nasıl düzeltebilirim, nasıl eski haline gelebilir? Veriler önemli değil. Active Partition Recovery gibi programlarla düzeltebilir miyim? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
FC 25 oynarken SSD'mi bozmuştum. BIOS'ta falan gözükmüyordu. Ama bazen Windows bozuk SSD'yi görüyordu. Harici SSD'me Windows kurarkende gözükmüştü fakat kuruluma geçtikten sonra atmıştı. Sizce SSD'im geri döner mi? Garanti kabul eder mi?
Dün FC 25 oynarken M.2 SSD'im bozuldu. Bende içinde oyunlar olan SATA SSD'ime USB'den Windows 10 ISO kurmaya çalıştım. Fakat “yeni bir bölüm oluşturamadık” hatası verdi. Nasıl çözebilirim?
Not: M.2 SSD yuvada takılı fakat BIOS görmüyor.
Önemli: Recep Hocanın Konusunda çözüm 1 denedim fakat...
FC 25 oynarken oyun siyah ekranda kaldı ve PC mavi ekran verip çöktü. Galiba C diskimi görmüyor. Çünkü PCyi yeniden başlattığımda BIOS ekranına atıyor. Sata SSD’mi görüyor.
Anakart: B450M-A Pro Max
İşlemci: Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: Rx 7600
M2 Ssd: Adata Swordfish 500 Gb
Sata SSD: Kingston 256 gb
2 ay önce nakil yaptırmak istediğimizde firma fiber kablo çekilmesi gerekiyor dediği için Uydu üzerinden internet aldık. Bu internette de Ping değerleri bazen yükseliyor ve oyunu etkiliyor. Şimdi bunu iptal edip başka bir İSS’ye geçiş yapmak istiyorum. Bu nedenle kablo çekmem lazım. 6. Kattan...
Bilgisayarla Modem arasında iki oda var. Everest marka bir wireless adaptörüm var fakat pingten oyun oynanmıyor. Ethernet kablosu çekmeden bağlantı yapmak istiyorum. Powerline adaptörler ping konusunda sıkıntı yaratır mı? Sıkıntı olmaz ise öneriniz var mı? Teşekkürler :)
NOT: İnterneti uydudan...
Windows 10 kullanıyorum. Elektrik gittikten sonra oldu. Her açılışta uyarıyı veriyor. Bilgisayarda herhangi bir yavaşlama görmedim. SSD'de sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu Uyarı nasıl çözülür?
Hocam Apexle pronun fazla farkı yok diyorlar. Eğer öyle değilse şimdi aldım iptal ederim.
Diğerinde pro ifadesi yoktu bunda var. Linki var zaten. O satıcıyla bu farklı zaten.