BenRecepİvedik isimli üyenin son içerikleri

1. BenRecepİvedik

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Diğer ahrazların aksine güzel bir yazı yazmışsınız öncelikle teşekkür ederim. Ben burada boykotun gerekliliği ve işe yararlığı hakkında konuştum birkaç kişi sanırım algılayamadılar tam olarak. Kola almanın tercih meselesi olduğunu ve tercihlerini bebek katili itraile destek veren bir firma...
  2. BenRecepİvedik

Kulaklık Önerisi Acil

3 bin tl bütçem var kablosuz kulak içi kulaklık lazım müzik için. Yalnızca müzik için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum
  3. BenRecepİvedik

bir de satış hacmini kar sanmıyorsundur inşallah attıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim
  4. BenRecepİvedik

Müslüman ülkelerdeki boykot adamların belki de yüzde 100 yapacağı karı yüzde 30a düşürüyorsa bu boykot sonuçsuz mudur? Satışlarının artmakta olması daha fazla artmasının önüne geçilmesini anlamsız mı kılıyor?
  5. BenRecepİvedik

https://www.reuters.com/business/retail-consumer/coke-pepsi-boycott-over-gaza-lifts-muslim-countries-local-sodas-2024-09-04/ https://www.reuters.com/business/retail-consumer/coca-cola-europacific-partners-tempers-annual-revenue-forecast-indonesia-2025-08-06/...
  6. BenRecepİvedik

yok hocam bunlar türk sosyal medyasında dönenlerden ibaret sanıyorlar her şeyi. Küresel çapta olaylardan boykotlardan şirketlerin düşen satışlardan dolayı boykotun ağırlıklı olduğu ülkelerde yapılan pr çalışmalarından haberleri yok tabi 1788554672 satış rakamlarını tek tek şirketten almadan...
  7. BenRecepİvedik

GASDJGHAJHGJASHGŞASGŞAH cevaba bak. Boykotun gerçekleştiğine ve bir oranda işe yaradığını itiraf ettin zaten az önce. Ben bu şirketlerin yalan rakamlar açıkladığını söylüyorum sunduğun argümana bak
  8. BenRecepİvedik

Boykotun yüzde olarak en çok yapıldığı ülkelerden önemli bir detay. Yani satış sayısı düşüşü yüzde olarak daha fazla bu da nüfusa oranla başka ülkelerde de oldukça yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Zaten bu şirketlerin ne kadar az zarar ettiğini tartışmıyoruz. İsterse 10 lira zarar etsin önemli...
  9. BenRecepİvedik

Belgeğ gösteğ dayanaksığ seyleğ soylemeğ
  10. BenRecepİvedik

Tarafsız olmak zorunda derken? Tarafsız olmak ile işgal topraklarında fabrika açmak ve itrail askerlerine yardımda bulunmak arasında fark var. 1 milyon dolar ile tüm israil ordusuna yemek desteği sence eş değer mi? Boykotu hafifletmek için yaptıkları bu kadar açık bir durumu argüman olarak...
  11. BenRecepİvedik

isim hakkını veren şirket bu tarz bir durumda geri alabilir değil mi? Üstelik sırf bu "isim hakkı"nı alan şirket yüzünden milyonlarca dolar zarar etmişken kesin dava açıp alması gerekirdi isim hakkını diye düşünüyorum. Bunu yapmaktan acizse onca zarara rağmen demekki destek var
  12. BenRecepİvedik

3 tane siyonistin attığı paylaşımlarla manipüle edilmiş bu insanların zeka seviyesi gerçekten güldürüyor. Hiç muhattap bile olmamak lazım aslında :D
  13. BenRecepİvedik

dostum attığıma da yanıt versene dostum
  14. BenRecepİvedik

https://bdsmovement.net/news/coca-cola-quenching-israel%E2%80%99s-genocidal-soldiers%E2%80%99-thirst
  15. BenRecepİvedik

Telefonunu çıkar benzetmesindense su 10 lira içme benzetmesini daha mantıklı buluyorum. Örneğin bir bilgisayar mühendisi için bilgisayar almak zorunludur ve başka da seçenek yoksa mecburi bir şekilde almak zorunda kalır. İSTESE DE İSTEMESE DE. Ancak coca-cola, mcdonals vb. firmalar yerine tercih...
Geri