BenRecepİvedik isimli üyenin son içerikleri

1. BenRecepİvedik

Yardım Ramleri böyle kullansam sorun olurmu

Oyunculuk için 2x16 daha mantıklı bi seçenek bence. 3 kanallı kullanımda drop gibi durumlar olabiliyor.
  2. BenRecepİvedik

Yardım Ramleri böyle kullansam sorun olurmu

Sorun olmaz çift kanal+tek kanal kullanırsın. Ddr4 te fark daha fazla oluyordu ama ddr5te fark edilmeyecek kadar az olur performans kaybı
  3. BenRecepİvedik

Çözüldü✓ Anakartıma uyumlu işlemci önerisi

Bu ram piyasasıyla bu bütçeyle mümkün değil
  4. BenRecepİvedik

Kasa Fanların Konumu

bende o yüzden 3 tane fan eklemeyi düşündüm alta hocam. alta 3 tane içeri üfler şekilde koyarsam ekran kartı fanlarına da fresh hava sağlar diye. Kasanın arkasında hub var mı bakmadım hiç fanları koyacakken bakarım ona 1768415577 reverse değiller de çok çirkin duruyor be hocam:( alta 3 tane...
  5. BenRecepİvedik

Kasa Fanların Konumu

Kasanın fotosunu ekte koydum sıvı soğutma dahil 7 fan var hepsi dışarı üflüyor bi süre idare ettim şimdi eski kasadan 3 tane fanım vardı onları kasanın alt kısmına ekleyeceğim içeri üfleyecek şekilde. Bu fanları nasıl eklerim kasaya pinleri nereye bağlamam gerektiği ve bağladıktan sonra pc...
  6. BenRecepİvedik

Pc de birden görüntü gidiyor

hocam şu ankiyle bi süre idare eder yeni psu alırım herhalde o zaman. Sağolun önerileriniz için
  7. BenRecepİvedik

hocam bu psu yeterli olur mu sistem için? evdeki eski kasalardan birinde buldum
  8. BenRecepİvedik

valla hocam tahmin ettim psu dan olduğunu da bi bakayım önerdiğiniz markaya. Geçen nvidia güç yönetiminden maksimum performansa ayarla diye değiştirmiştim güç modunu normale çekince sıkıntı kalmadı. Yeni psu alana kadar idare edicez artık
  9. BenRecepİvedik

Bir kaç ay önce bi hazır sistem almıştım ve aylardır sorunsuz çalışıyordu. Bugün birden bire görüntü gitti ve ekran kartının fanları yüzde yüze geçti. Reset atınca bu durum düzeldi fakat yük altına tekrar girince yine aynı durum oldu. Ekran kartı olarak rtx 5070 kullanıyorum. Acil yardımınıza...
  10. BenRecepİvedik

Gamepad önerisi lazım

full şarj ortalama ne kadar gidiyor bilginiz var mı?
  11. BenRecepİvedik

Gamepad önerisi lazım

2500tl bütçem var çok iyi bir model varsa 3 bine kadar çıkabilirim. Her türlü oyunu oynuyorum ve uzun saatler kullanacağım. Ergonomik olması ve şarjının uzun gitmesi önemli. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  12. BenRecepİvedik

1ST Player Thunderstorm TS1 240mm 7800X3D'yi Soğutur Mu?

sıcaklık olarak çok dengesiz ve zor soğuyan bi işlemci. soğutması zor
  13. BenRecepİvedik

🔥İndirim HAVİT 9030 ULTRA -999TL ♨️

Ekran büyüklüğünden kötü durabilir diyorlar hocam kordondan değil. Ama çok kötü duracağını sanmıyorum bu fiyata çok iyi saatin ekran kalitesi
  14. BenRecepİvedik

🔥İndirim HAVİT 9030 ULTRA -999TL ♨️

Çektim bi tane bileklerim ince biraz kötü durmaz inşallah
  15. BenRecepİvedik

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Giriş-orta segment kablosuz kulaküstü gaming kulaklık. İstek değil ihtiyaç bayadır doğru düzgün giriş orta segmentte adam akıllı kablosuz kulaklık yok piyasada
Geri