BenRecepİvedik isimli üyenin son içerikleri

1. BenRecepİvedik

İtopya monitör tavsiyesi

yok mudur bilen duyan bre ahali
  2. BenRecepİvedik

İtopya monitör tavsiyesi

itopyadan geçmişte aldığım bir ürünü değiştireceğim. Mecburum oradan yapmak yani maalesef
  3. BenRecepİvedik

İtopya monitör tavsiyesi

Daha önce itopyadan aldığım monitör sürekli sorun çıkardığı için garanti kapsanında değişim yapacağım. 9 bin TL bütçe içerisinde itopyadan olacak şekilde monitör önerilerinize açığım. Benim aklımda olan model bu model hakkında da yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  4. BenRecepİvedik

🔥İndirim Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

https://en.colorful.cn/en/home/product?mid=102&id=1ab67b47-de35-4189-9ff7-9b0fe279ce5d bu modeli kullanıyorum 65 dereceyi geçtiğine çok az şahit oldum
  5. BenRecepİvedik

🔥İndirim Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

https://www.vatanbilgisayar.com/inno3d-geforce-rtx-5070-ti-x3-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html bunun dışında çokta bi indirim yok gibi. Bu kartta ne kadar güvenilirdir bilmiyorum zotaclar da iyi düşmüş yeni gördüm ben 5070 olanını kullanıyorum buz gibi
  6. BenRecepİvedik

Pdf üzerinde düzenleme yapamıyorum

sordum bişey bildiği yok dünyayı ele geçircek bide
  7. BenRecepİvedik

bi çözümü yok yani
  8. BenRecepİvedik

hocam dönüştürdüm saçma sapan bi şekil şemal aldı. Yok mudur bi çözümü
  9. BenRecepİvedik

Bir pdf dosyası üzerinde düzenleme yapmak istiyorum fakat hiç bir şekilde üzerindeki yazılarda oynama yapamıyorum. Pek çok farklı yerden denedim ancak başarılı olamadım. Anladığım kadarıyla pdf üzerine yazılar jpg ya da png formatında eklendiği için text üzerinde düzenleme yapılmıyor. Dosya çok...
  10. BenRecepİvedik

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

mouse veya kulaklık var mı alınabilir
  11. BenRecepİvedik

ACİL 30BİNtl bütçe laptop önerisi

30 Bin lira bütçem var oyun ve günlük kullanın için acil bir laptop önerisine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
  12. BenRecepİvedik

Yardım Ramleri böyle kullansam sorun olurmu

Oyunculuk için 2x16 daha mantıklı bi seçenek bence. 3 kanallı kullanımda drop gibi durumlar olabiliyor.
  13. BenRecepİvedik

Yardım Ramleri böyle kullansam sorun olurmu

Sorun olmaz çift kanal+tek kanal kullanırsın. Ddr4 te fark daha fazla oluyordu ama ddr5te fark edilmeyecek kadar az olur performans kaybı
  14. BenRecepİvedik

Çözüldü✓ Anakartıma uyumlu işlemci önerisi

Bu ram piyasasıyla bu bütçeyle mümkün değil
  15. BenRecepİvedik

Kasa Fanların Konumu

bende o yüzden 3 tane fan eklemeyi düşündüm alta hocam. alta 3 tane içeri üfler şekilde koyarsam ekran kartı fanlarına da fresh hava sağlar diye. Kasanın arkasında hub var mı bakmadım hiç fanları koyacakken bakarım ona 1768415577 reverse değiller de çok çirkin duruyor be hocam:( alta 3 tane...
Geri