BenRecepİvedik isimli üyenin son içerikleri

1. BenRecepİvedik

Ekran kartının fanı dönmüyor

fanlar ekran kartı ısınınca devreye girer
  2. BenRecepİvedik

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

Mouse alınır mı
  3. BenRecepİvedik

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

İndirime girerse alınabilecek kablosuz mouse var mı
  4. BenRecepİvedik

Instagram Hesabım çalındı nolur yardım edin

Instagram hesabım izinsiz şekilde ele geçirildi ve giriş yapmaya çalıştığımda “Kimlik Doğrulama Uygulamasının oluşturduğu 6 haneli kod” isteniyor. Ben böyle bir uygulama kurmadım, bu özelliği de aktif hale getirmedim. Açıkça söylemek gerekirse, hesabım çalındı ve bu süreçte Instagram hiçbir...
  5. BenRecepİvedik

Yenilenmiş iPhone 11 mi A26 sıfır Samsung mu?

yenilenmiş telefonlara çakma batarya takılıyor genel olarak tercih etmenizi önermem
  6. BenRecepİvedik

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM

alınabilir iyi televizyon var mı indirimle
  7. BenRecepİvedik

7800x3d rtx 5070 Hazır sistem

bütçe varsa lexar ares white iyi duruyor. yoksa xpgnin cl34 ramleri idare edecektir bu sistem için
  8. BenRecepİvedik

1440p Monitör Tercihi

kesin bir şey diyemem fakat aralıklarla tekrar geliyor. zamanınız varsa beklemeye değecek bir monitör
  9. BenRecepİvedik

1440p Monitör Tercihi

g65b kullanıyorum çok memnunum monitörden. Gerek görüntü kalitesi gerek yazılımı çok iyi
  10. BenRecepİvedik

Yardım Sıfır telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor

telefonu araştırdım zaten özellikleri harbiden iyi cihazın. Bataryası da yeterli görünüyordu fakat böyle bir sorunu hiç görmemiştim. İnşallah düzelir :d
  11. BenRecepİvedik

Yardım Sıfır telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor

Dün sıfır xiaomi 14t satın aldım. Dünden beri farketiğim şey telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. İlk önce sıfır olup olmadından şüphelendim pil sağlığı düşük olabilir diye ancak devir sayısı sadece 2. Neden şarjım hızlı bitiyor olabilir?
  12. BenRecepİvedik

İNTELMİ AMDMİ? 2025.

İntel'in batırmasıyla Amd son yıllarda rekabeti bitirdi. 7800x3d kullanıyorum şu an.
  13. BenRecepİvedik

Wifi sinyal güçlendirici önerisi

anladım. router'a birden fazla cihaz bağladığınızda bi sıkıntı oldu mu internette? Bağlantı da yavaşlama gibi. Bir de kaç ethernet portu var
  14. BenRecepİvedik

Wifi sinyal güçlendirici önerisi

hocam cihazı modeme kablosuz bağlamada sıkıntı yaşanabiliyormuş diye duydum
Geri