bende o yüzden 3 tane fan eklemeyi düşündüm alta hocam. alta 3 tane içeri üfler şekilde koyarsam ekran kartı fanlarına da fresh hava sağlar diye. Kasanın arkasında hub var mı bakmadım hiç fanları koyacakken bakarım ona
1768415577
reverse değiller de çok çirkin duruyor be hocam:( alta 3 tane...
Kasanın fotosunu ekte koydum sıvı soğutma dahil 7 fan var hepsi dışarı üflüyor bi süre idare ettim şimdi eski kasadan 3 tane fanım vardı onları kasanın alt kısmına ekleyeceğim içeri üfleyecek şekilde. Bu fanları nasıl eklerim kasaya pinleri nereye bağlamam gerektiği ve bağladıktan sonra pc...
valla hocam tahmin ettim psu dan olduğunu da bi bakayım önerdiğiniz markaya. Geçen nvidia güç yönetiminden maksimum performansa ayarla diye değiştirmiştim güç modunu normale çekince sıkıntı kalmadı. Yeni psu alana kadar idare edicez artık
Bir kaç ay önce bi hazır sistem almıştım ve aylardır sorunsuz çalışıyordu. Bugün birden bire görüntü gitti ve ekran kartının fanları yüzde yüze geçti. Reset atınca bu durum düzeldi fakat yük altına tekrar girince yine aynı durum oldu. Ekran kartı olarak rtx 5070 kullanıyorum. Acil yardımınıza...
2500tl bütçem var çok iyi bir model varsa 3 bine kadar çıkabilirim. Her türlü oyunu oynuyorum ve uzun saatler kullanacağım. Ergonomik olması ve şarjının uzun gitmesi önemli. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Giriş-orta segment kablosuz kulaküstü gaming kulaklık. İstek değil ihtiyaç bayadır doğru düzgün giriş orta segmentte adam akıllı kablosuz kulaklık yok piyasada