Bent Lark isimli üyenin son içerikleri

1. Bent Lark

AMD Radeon HD 8650G grafik kartı ile hashcat şifre kırma yapılır mı ?

Grafik kartım 2013 yılında piyasaya sürülmüş bir alt seviye karttır. Hashcat kullanmak için daha üst seviye bir karta mı ihtiyaç vardır veya bu grafik kartıyla linuxta kullanabilir miyim ?
  2. Bent Lark

Cloud 2 mi Cloud Alpha mı

Cloud ll daha uygundur isteğinize.
  3. Bent Lark

FPS oyunlarının kralı zaten Cloud ll'dir
  4. Bent Lark

Ne için alacaksınız kulaklığı ?
  5. Bent Lark

İsteğe göre değişir.
  6. Bent Lark

Bu kulaklık alınır mı??

Zamanında çok araştırdım ve Luna , Medusa , Jin gibi alt ürünleri almak kumar oynamak gibi bir şey. Ki bundan şikayet eden onlarca insan vardı
  7. Bent Lark

Bu kulaklık alınır mı??

No.
  8. Bent Lark

Dua etmenin anlamı nedir ?

Anladım :D
  9. Bent Lark

Özgür irade konusuna girmek istemiyorum çünkü saatlerce boş bir şey konuşuruz ve sonuna varamayız 1677758731 Tek anlamı rahatlatmaksa okey.
  10. Bent Lark

Kaderi değiştiriyorsa bu da Allah'ı kusurlu bir hale getirir. Yine sorunlu kısacası
  11. Bent Lark

Nasıl değiştirebilir mesela ? Müslümansan zaten yaratıcıya teslim oluyorsun. Anlattığına göre de duanın bir önemi kalmıyor.
  12. Bent Lark

Dua ettiğimizde ne gibi bir değişiklik oluyor ? Zaten olacak bir şeyi Allah sen dua ettin diye değiştiremez ki. Mesela günde 5 vakit namaz kılan adam her namazın sonunda "Allahım beni cennetine makbul eyle" dese ve bir nedenden ötürü cehennemlik olsa bu duanın bir anlamı kaldı mı ? Belirlenmiş...
  13. Bent Lark

Kulaklık tavsiyesi bütce max 2000

Kullanım amacı nedir ?
  14. Bent Lark

Samsung Galaxy Buds 2 alınır mı?

Telefon markanz Samsung ise alın.
  15. Bent Lark

Hyprex cloud 2 alınır mı

Ben kulaklık alacağım zaman 1-2 gün erteledim diye 100 TL artmıştı :D O yüzden çok emin olmayın.
Geri