corsair h100i icue link soğutucum var 240mm bu gün ekran aldım kasaya cpu temp flaan gördüm her zaman yaptığım gibi antivirüs çalıştırdım bi defender bi mrt bide kaspersky full load da 90 derecelerdeydi ama radyatör sanki hafif ılık bi hava veriyodu ve fanlar rpm leri fullde yani acaba h100i...
Ben yıllardan beri hawk kullanıyorum future gerçekten güzel adamlar eğer bi parçası bozulursa direk sıfırını gönderiyo hiç aman sen servise gönder biz bi bakalım falan yok direk sıfırını gönderiyorlar
amazondan ram aldım
CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5
öyle kalitesiz çakma gibi durmuyo ama yanında powersupply vardı o biraz kutuyu ezmiş bende şüpelendim acaba açılmışmı diye ramlerin pinlerde iz var çizik var test mi edilmiş yoksa kullanılmışmı anlayamadım sizce iade...
bide NZXT C750 750W Bronze 120mm Fanlı PSU var şu an eski olarak onla sistemi kullanabilirmiyim deiştirdim iptal ettim NZXT C1000 1000W 80+ Gold Core aldım atx 3.1
yeni bi kasa topluyorum içinde R7 9800x3d var anakart GIGABYTE X870E AERO X3D WOOD ram de CORSAIR Vengeance RGB 32GB power supply a dikkat etmedim alırken baktım NZXT C1200 1200W 80 Gold Atx 3.0
aldım 3.0 a hiç dikkat etmedim daha sipariş aşamasında satın aldım fakat elimde deil sizce 3.1...