benim 2060 süper ekrankartım var ama ekran kartı deiştirmek istiyorum 5060 8gb performansı kötü biliyorum fakat psu da 2 tane çıkış var ekrankartı için fanlarımda 2. çıkıştan güç alıyor 1. de ekrankartı sizce ne yapmalıyım psu deiştirmek ve 5060 16gb nerdeyse 40k ya denk geliyor böyle 23k ya geliyor
merhaba bende ddr4 corsair vengance ram var icue 4 yazılımında ışıkların rengini ayarlayabiliyordum yeni sıvı soğutucu aldım icue link h100i onun rengini ayarlayabiliyorum fakat yazılımda ram gözüküyor ışık değişiyor olarak gözüküyor fakat ramin ışığı değişmiyor yazılımda deiğiştiğini gösteriyor...
1 hafta önce media marktan iphone 13 aldım kutuyu açtım ama içinde sticker yoktu bende aldırış etmedim sonra aklıma takıldı youtube a girdim kutu açılım video larına baktım ama hepsinde sticker çıkıyordu bende düşünüyorum ki acaba telefon çakmamı yardımcı olursanız sevinirim (telefonda hiçbir...
bende var severek kullanıyorum bitek büyük enter yok onun dışında çok güzel
1732186939
çok güzel ben severek kullanıyorum tavsiye ederi bir tek büyük enter yok o yüzden kötü onun dışında hiçbir sıkıntısı yok sesi çok güzel ışıklar çok güzel tavsiye ederim
Benim bilgisayarıma yeni m.2 aldım eskisini de PlayStation a takmak istiyorum ama içinde Windows yüklü format lamadan koysak bı sıkıntı ölümü yoksa o kendisi silermi içindekileri
merhaba benim ramlerim normal bir şekilde duruyordu ayarladım yazılımından icue yazılımı var ve gefoce ve windows yazılımını yükledim ondan sonra ramlerim beyaz dönmesi gerekirken rgb yanmaya başladı yazılımda beyaz dönüyor ama kasada ışıklar rgb neden olmuş olabilir
merhaba sıvı soğutucu alalı 2 ay oldu boştayken 50 derece sıvı soğutucumun montajı üste sağdan borular geliyor yani bence doğru anlayamadığım bir şekilde boşta 50 derece yüke bindiğinde 55 57 derecede işlemci amd 5 5600x ekran kartı 2060 super anakart b 450m a pro max