• B
      bentunaaa, Rtx 2070 ekran kartım var. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yok overclock yapmam ama youtubede baktığımda fps o kadar iyi gibi gelmedi işte 5700x daha mı iyi olur diye düşündürttü 1736883637 Teşekkürler çok
    • B
      Desteğin için teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldu <3 1736883395 Yok ya edit falan yok peki son soru 5600 mü 5600x mi
    • B
      Çok kararsız kaldım 5600 yeter diyor herkes sıkıntılı bir durum :D
    • B
      Bu ikisi yeter mi diyorsun hocam bütçem biraz daha genişleyebilir oynadığım oyunlar yüksek sistem isteyen oyunlar genellikle
    • B
      https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-apolet-gaming-usb-3x120mm-rgb-3-0-midt-atx-kasa.html buydu ta zamanında
    • B
      Valla hocam performans ciddi anlamda düşük. İyi performans aldığım oyun kalmadı desem yeridir.
    • B
      Hocam kasam rampagenin bi kasası fakat çok geniş değil. Aynı zamanda anakartı söylemeyi unutmuşum b450m-k.
    • B
      Çok soru soruyorum farkındayım ama konularda bilgisizim maalesef. Kasama uygun olur mu mesela?
    • B
      Toplam edince fiyatlar çok geliyor. O zaman R7 5700x ve kule tipi soğutucu diyoruz. 1736880469...
    • B
      Sıvı soğutucuya gerek yok öyle değil mi? Kule tipi soğutucuyla çözebilirim meseleyi?
    • B
      Fakat kasamda stok soğutucu var yeterli olur mu?
    • B
      Home office çalışıyorum hocam iş için de kullanıyorum yani. Oyun olarak da daha iyi olmaz mı ryzen 7 5700x? 1736879793 Peki hocam ryzen 7 5700x3d alsam...
    • B
      bentunaaa, İşlemci kategorisinde Rtx 2070 ekran kartım var. başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba. Rtx 2070 ekran kartına sahibim. İlk aldığımdaki işlemcimle kullanıyorum hala ( Ryzen 7 2700 ) ve performans artık çok düşük. Yeni işlemci almak...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,172
Üyeler
166,332
Son üye