Selamlar. Bir süredir depoda duran R6 Hydra Plus marka klavyemi bir kaç aydır düzgün şekilde kullanırken bugün sorunla karşılaştım, w tuşu çalışmıyor yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun.
DDU ile ekran kartı sürücülerimi sildim tekrar nereden yükleyebilirim hepsini? Şuan bilgisayar monitörümü ve ekran kartımı görmüyor 1024x768'de 64 hertz olarak kaldı ekran.
1671136301
Tamamdır yapacağım teşekkür ederim :)
Bios'u kurmak için ne yapmam gerektiğini kısaca özetler misiniz? ayrıca Secure boot ile ilgili bir takım şeyler yaptığımı hatırlıyorum ihtiyacım olduğu için onu geri kapatmalı mıyım eğer açıksa?
Dediklerinizin aynısını yaptım, ayarlardan izleme kısmına girdim tiklerini işaretleyip OSD'de göster dedim ama bunlar hariç gözükmüyor. Bir yeri atlamış olabilir miyim? Not: Uygulayıp, tamam seçeneğine bastım, defalarca denedim.
BIOS'un güncel olup olmadığı konusunda bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. DDU ile sürücüleri silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim haber veririm size. Windows 11'i Microsoft'un kendi sitesinden yükleme yardımcısı ile indirip kurmuştum Windows 10'dan geçtim.
1671131113
Teşekkür ederim.