hocam biosta yok işlemci ryzen5 5600x
anakart gigabyte b450m önceki işkemciyide takamicam çünkü termal macun bitti bu arada PC açıldıktan sonra ekran kartı fanı dönmüyor eskiden dönüyordu ama ekran kartını başka bir bilgisayarda denedim çalışıyor
merhaba yakın zamanda işlemci değiştirdim ama değiştirirken tüm bileşenleri çıkartıp tekrar taktım sonra bilgisayar çalıştı fakat görüntü yok
ekran kartı çalışıyor başka bilgisayarda denendi kabloların hepside tamam neden olabilir sizce
hocam bide bu var ama bunu bilemedim markayı falan tanımıyorum https://www.itopya.com/goodram-16gb2x8gb-irdm-pro-4000mhz-cl18-ddr4-beyaz-dual-kit-ram_u20271
mesela red dead redemtion 2 de yüksek ayarlarda benim orta ve düşük ayarlarda aldığım fpsyi alabiliyor ben valorantta 120 FPS yi zorluyorum rahatlıkla 170 civarı alıyor
kuzenimin bilgisayarı r3 1200 +rx480
ben sistemi topladığı da apu topladım normalde 2 tane 8 GB ram aldım biri arızalıydı acil ihtiyacım olduğu için 1 tan 16 GB aldım
1694199687
birçok forum sitesine baktım darboğaz olmaz dediler ayrıca yukarıda belirttiğim gibi bu tarz sistemlerin videolarına...
Merhaba benim bilgisayarım ryzen 5 3400g
rx6500xt
16x1 ram
var videolardan izlediğim kadarıyla benim sisteminin çok daha iyi performans vermesi gerekirken videolardaki in yarısını zor veriyor ve kuzenimin bilgisayarı benimkinden kötü olmasına rağmen benden yüksek performans alıyor bunun nedeni...
Merhaba benim ryzen 5 3400g ve rx6500 XT takılı bir sistemim var ben zamanında ekran kartı almamışken tek kanal 16 GB ram takmıştım çift kanal yapsam performans arttırırmı
merhaba ben deepcool mg350 mouse aldım driver kurdum ama driverden düğmelere görev arayınca mouse tıklamayı bıraktı ama hareket edebiliyor
yardım ederseniz sevinirim
merhaba yeni bir mouse aldım deepcool mg350 internetten kendi programını yükledim yüklendikten sonra dpi arttırma butonu ile sol tuşlardan biri basmamaya başladı nasıl düzeltebilirim