dostlar selam.yesil forum sitesinde aynı konuyu açtım ama moderatörler sagolsun onaylamadılar :D umarım bu sitede böyle bir sorun yaşamam.kyk da kalıyorum,1 haftalıgına memlekete geldim.hazır gelmişken video stoklayayım kykda izlerim diye düşündüm.normalde youtube videolarını idm ile indirirdim...
arkadaşlar birisi xbox hesabımı ea hesabımı gta hesabımı lol hesabımı her şeyi çaldı.hepsi microsofta baglı oldugu için microsoft hesabım çalınınca hepsi gitti lütfen yardım edin
benim biosum guncel olmasina ragmen o ayarlar yok yabanci kaynaklardan da arastirdim ancak onlarda olan çoğu ayar bende yok bunun sebebi nedir ve nasil düzeltirim biliyor musun?
i5 11400f işlemcim var turbo modda 4.4 e kadar çıkıyor ama ben hem turbo moda alıp hem de 3.5 civarında çalışmasını istiyorum turbo moda alıp biostan ayarladığımda bir şey değişmiyor 4.4 e kadar çıkıyor çözümü nedir?ek olarak thermal throttling ayarını uygulamak istiyorum ama derece giremiyorum...
arkadaşlar biosumda boyle bir ayar bulunmuyor varsa da başka bir isimle bulunuyor ama ben bulamiyorum lutfen yardim edin her oyunda 90 derecelere ulasmaktan biktim usandim.i5 11400f islemcime belli sicakliga ulastiktan sonra gucunu kisma ayarini acmak istiyorum ama o ayari bu biosta bulamiyorum...
Arkadaşlar i5 11400F işlemcim var. İlk aldıgımda sıcaklığı stok fandan dolayı 90 derecenin üstündeydi. O zamanlar BIOS'tan bir ayar yapmıştım bu ayarla birlikte sıcaklık 80'i geçtiği an işlemci kendi gücünü kısıyor ve Turbo modla ulaşılabilen Max hız 4400'den 3500'lere kadar iniyordu. Bu sayede...
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadasimla birlikte kampa geldik karavan sayesinde. Karavanin ustunde gunes panelleri var ama ne kadar enerji sagladiklarini bilmiyorum. Dun oyun oynamaya calistim ama klavyem bozulmustu. Bunun uzerine soka gidip Rampage marka bir klavye aldim. İlk basta her şey iyiydi...