Ber@tkurt isimli üyenin son içerikleri

1. B

2.işletim sistemi kuramıyorum

Arkadaşlar şimdi ben 2 işletim sistemi olarak Windows 10 kuracağım disk falan ayırdım 172 GB diska ayırdım ama ileri dediğim zaman sistem biriminde gereken miktarda boş alan olmadığından kurulum var olan sistem bölümünü kullanamadı diye hata alıyorum yardım eder misiniz pek anlamıyorum da.
  2. B

Windows 10 Onarımlar deneniyor hatası Format atamam önemli bilgiler var

disk yok bunu yapmanın başkaa yontemi yokmu
  3. B

Erişemiyorum Güvenli modda bile açmıyor mavi ekran
  4. B

Bilgisayarim 2 gunden beri açarken mavi ekran kapanıyor onarım deniyor sonra onarımlar deneniyor diyor önemli bilgiler var format atamam bilgileri alsam atarım 1728922769 ACİL YARDIM
  5. B

Redmi Note 8 USB ayarları

Redmi Note 8 USB hata ayıklama USB biden yükleme gibi ayarlar açılmıyor verdiği hata insert your sim kart telefonda sim kart yok buarada Bu ayarı nasıl Açabilirim
  6. B

Bu sistem Hangi emülatör leri destekler

Android olcak
  7. B

Bu sistem Hangi emülatör leri destekler

bu sistemle hangi emülatör destekler oyun oynayacam
  8. B

Bu sistemle hangi oyunlar oynanır

Başka yokmu
  9. B

Ad: Intel(R) HD Graphics Üretici: Intel Corporation Yonga Türü: Intel(R) HD Graphics Family DAC Türü: Internal Cihaz Türü: Tam Görüntü Bağdaştırıcısı Yaklaşık Top. Bellek: 1792 MB Görüntü Belleği (VRAM): 32 MB Paylaşılan Bellek: 1760 MB DirectX Özellikleri DirectDraw Hızlandırması...
  10. B

Minecraft hangi sürümü 1.12 se 6 defa bitirdim
  11. B

Bu sistemle hangi oyunları oynabilirim Bilgisayar Adı: DESKTOP-7RVH69A İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 bit (10.0, Derleme 19045) Dil: Türkçe (Bölgesel Ayar: Türkçe) Sistem Üreticisi: Hewlett-Packard Sistem Modeli: HP 250 G1 Notebook PC BIOS: InsydeH2O Version 03.72.48F.3C İşlemci...
  12. B

WİN 10 DAN WİN 11 E GEÇEMİYORUM

Bırakabilirsin Hocam ;) 1714578171 Zaten evdeki terk ettiğim pc ama genede atabikirsin
  13. B

Windows yükleniyor ama açılmıyor

14. B

WİN 10 DAN WİN 11 E GEÇEMİYORUM

Yok
  15. B

Windows 10 pro bașlat menüsü açılmıyor

Arkadașlar Merhaba Windowns 10 pro bașlat açılmıyor bilgisayarı kullanamiyom ișlevsiz kaldı
Geri