Dostum eğer hala burdaysan beni iyi dinle. Bak inan bana bende aynı yoldayım ve ilk olarak bir sürü kitap okumayı ve kendini ömür boyu geliştirmeyi göz önüne almalısın ve sana tavsiyem "başarı ilkeleri"ni oku başlangıç olarak.Sana önerim bide YouTube da Ahmet Alper başer in kanalını öneririm...
O internet kafedeki bilgisayarlarda daha bugün denedim GTA online şehirde 120,kırsalda 160 ila 180 FPS arası alıyor ve kardeşimde de 6800 ve r7 5800x sistem var o da 2k da oynuyor onun sistemde mining yapılmış olmasına rağmen 2k da 110fps falan alıyor ve grafikler düzgünleştirme dahil her şey...
Ekran kartı o dediğiniz oyunlarda genel olarak %97-98 civarı kullanıyor ve dediğiniz gibi işlemcinin düşük kaldığını ben de düşünüyorum hocam da hangi işlemciyi önerirsiniz
1712087775
İşlemciyi r7 5800x ile değiştirmeyi düşünüyorum ama diğer parçalar değişmesi gerekir mi emin değilim anakart...
Benchmark testini doğrusu oyunları yükleyip oynarak bir yandan FPS ine bakarak yaptım zaten her an sıcaklık kullanılan ram gibi sayaçlar sağ üstte açık oyunların içindeki ayarlar bölümündeki kendi benchmark kısmındakileri yaptım
Tebilon dan technopat ın en son yayınladığı 6800 r5 5600 lü sistemi aldım ve Gta5,dying light 2,Cyberpunk,RDR online gibi oyunlar yükledim ama bilgisayar bu tarz oyunların hepsinde çok fazla düşük performans veriyor bu sorunu 1-2 aydır yaşıyorum lütfen bana yardım edin
Bilgisayar da Kingston...
Daha yeni sıfır Tebilon dan RX 6800 r5 5600 PC aldım ama performansı çok düşük,her oyunda normalden çok az FPS alıyor ve son zamanlarda darboğaz olmaya başladı.
Ekran kartı:RX 6800
İşlemci:Ryzen 5 5600
PSU 750w olup sisteme yeterlidir
Bu sorunu aldığımdan beri yaşıyorum ve foruma konu açmayı...
Sistem:
RX 6800
Ryzen 5 5600
Anakart B450m
PSU 750w
-Sistemi tebilondan daha yeni aldım ve verdiği performans fena değil ama rockstarın oyunlarını oynarken gereksiz bir fps düşüşü oluyor,ekran kartı 2k ekran kartı diye monster a32 aldım ama rockstarın oyunlarını 1080p de oynamak zorundayım çünkü...