Berat.61 isimli üyenin son içerikleri

1. Berat.61

FPS im neden düşmüş olabilir

Selamlar ben ryzen 5 5600 rx6600 kullanıyorum eskiden valoranta maksimum ayarlarda 350 400 bazende 450 FPS e kadar çıkıyordum şimdi ise bir anda FPS im 250 300 civarlarında dolaşmaya oyuna Drop girmeye başladı bunlar olmadan önce bilgisayar sanırım ramlerden kaynaklı bir hata vermişti bende kasa...
  2. Berat.61

Sistemim cs de kaç fps verir

eski kullanıcısında aynı sistem gtx 750 ile açıyordu cs
  3. Berat.61

Sistemim cs de kaç fps verir

ddr3 anakart 8gb ram amd achlon x4 840 rx570 4gb sizce cs de kaç fps alır kullanan var mı (darboğaz yapacağını biliyorum)
  4. Berat.61

Öneri 4000-5000 tl aralığında monitör önerileri

biraz daha çıkarsan excalibur veya aoc için 24 inç 200hz 1ms mönitörler var bende excalibur 24 inç 200hz 1ms olanı var sorunsuz kullanıyorum birkaç aydır teksona mağazasından almıştım internette daha uygundur muhtemelen
  5. Berat.61

Claws nexus X1 alınır mı?

kablolu ve siyah versiyonu alacağım sence ne kadar kötü veya iyidir ve tuşları nasıldır göçme vs. olur mu
  6. Berat.61

Claws nexus X1 alınır mı?

Uzun süre kullananlar varsa düşüncelerini söyleyebilirler mi alınacak bir mouse mu?
  7. Berat.61

Gameloop yeniden başlatıyor

deneyip dönüş yapacağım teşekkürler
  8. Berat.61

Laptoba ssd takdım çaşılmıyor

arkadaşlar eski bir laptobum var 256gb ssd takdım ama açılmadı geri çıkardığımda açılıyor ssd takılıyken siyah ekran veriyor neden olabilir
  9. Berat.61

Gameloop yeniden başlatıyor

arkadaşlar gamelooptan bir oyun indirdiğimde sorunsuz şekilde sonuna kadar geliyor kurulum aşamasında da aynı şekilde en sonunda tam bitecekken ekrana bir uyarı veriyor ve pc yi yeniden başlatıyor neden olabilir pc ye bir zararı var mıdır
  10. Berat.61

ETS 2 korsan dlc silme

ETS 2 için birkaç kaçak DLC indirdim ve kullandım şimdi güncelleme yaptım ve DLC ler eski sürümde kaldı Steam üzerinden onay tiklerini kaldırdığım halde hala daha var gözüküyorlar dosyalardan kalıcı olarak nasıl silebilirim
  11. Berat.61

24 inç monitör kaç cm

Ayaklığı dahil mi sadece ekranı mı
  12. Berat.61

24 inç monitör kaç cm

13. Berat.61

24 inç monitör kaç cm

Bu monitörü alacağım daha önce kullanmış olan veya ölçülerini bilen varsa bilgilendirebilir mi yazıyor ben bulamamış da olabilirim eğer bu fiyatlara daha güzel öneriniz varsa 5 civarı onları da değerlendirebilirim
  14. Berat.61

Ekipman alacağım öneriler nedir

mouse Klavye Kulaklık Önerileriniz nedir neler alabilirim
Geri