Merhabalar dün aldığım 2.el bilgisayar parçalarımın RAM'ini 1.slota takınca ve HDD LED'in olduğu yerden tornavidayla tetikleyince çalışıyor ama açılırken 2 kere 2-3 saniye aralıklı olarak bipliyor. Sonrasında sorunsuzca "reboot and select proper..." Ekranına geliyor.Acaba anakartın Switch...
Merhabalar resimlerde görünen iki motosikleti düşünüyorum. mobiletin fiyatı 500 tl pazarlık var. Cup'un fiyatı ise 1000 tl pazarlık yok. Kullanım amaçları köyde trafiğe kapalı alanlarda eğlenmek ve saman balyası gibi ufak tefek yük çekmek. (Elimde alışveriş arabası kadar römork var). Ayrıca...
Bu Taunus'ları düşünüyorduk ayrıca buna karar verdik. Mercedes'teki motor sesi beni benden alıyor ama ortak karar verdik yani eve alınacak ayrıca ben klasikçiyim. O V6 kükredi mi Almanlar kaçar XD.
1590954948
Mercedes ve Ford arasında kaldık ama ford düşünüyorlar.
Merhabalar ekim-kasım gibi araba almayı düşünüyorum fakat kararsızım. Almak istediğim iki araba da ilgimi çekiyor. Biri amerikan klasik havasında öbürü lüks ve karizmalı alamancı arabası. Acaba dış kondisyonu pek iyi olmayan ama yürüyeni sağlam bir Mercedes W123 mü almalıyım yoksa temiz bir Ford...
Sökülür mu bakmanız lazım. Internet laptop ekran kartı yazın ve görsellere bakın. Karşımıza öyle bir şey çıkarsa değişir. Tabii sokmmeniz ya da internetten araştırmanız lazım.
Herkese çok teşekkürler. 570 ve 1050TI arasından 570 daha iyi. Düşük fiyat var. Amacım ekran kartından para arttırıp ram almaktı. Ama ben 580 ya da 1660 super alacağım. yalnız Gigabyte'larin tasarımlarını beğenmedim. Başka markalara bakacağım. Herkese iyi forumlar.