Berat Köse isimli üyenin son içerikleri

1. B

Internet var ama PC de yok

Sorun hala devam ediyor müşteri hizmetlerimi aradım uzaktan müdahale yapıldı modem arayüzü resetledi ,ip değişti sonra tekrar bozuldu bugün servisin geleceğini söylediler kimse gelmedi :(
  2. B

kablolu kullanıyorum portları da degişip denedim aynı
  3. B

-ipv6 internet yok yazıyor -2 gündür internetim kesiliyordu (kablonet, modem onların verdiği modem) modemi kapayıp açtım resetledim olmadı bugün ip adresim değişti ama yine aynı sorun wifi ile erişebiliyorum garip bir şekilde . Az önce Geforce Exp den ekran kartı driverı indirdi ama kullandığım...
  4. B

Yamulan işlemci kartını düzeltmek

Teşekkürler
  5. B

Yamulan işlemci kartını düzeltmek

Sabah PC yi temizleyeyim dedim sakin sakin temizlerken işlemci (i3 10100f) elimden kaydı yerdeki alet kutusuna düştü kartı kısmı hafif yamulmuştu takıp çalıştırdım olmadı sonra çıkarıp yamulan kısmına baskı uyguladım (pamuk ile yumuşattım baskıyı) . İşlemciyi teste soktum testten geçti sonra R6...
  6. B

Sistem donuyor /Formatlanmıyor

Öncelikle selam bundan 3 gün önce bir sistem topladım bütün parçaları yeni sorunsuz çalışıyor 2 gün sonra oyun oynarken arkada indirme işlemi vardı oyunda aniden donma oldu ve sistem mavi ekran verdi kendini resetledi açıldı 1 dakika sonra boş haliyle donup mavi ekran verdi daha sonrasında...
  7. B

Toplama Sistem Nasıl

Sıvı soğutma eklemek iyi olabilir bence
  8. B

Klavye Ve Kulaklık Önerisi

corsair strafe rgb - steelseries arctis 1
  9. B

Max 250 TL'ye en iyi oyuncu mouse.

Steelseries Rival 100 veya 110 bak derim
  10. B

FPS değerlerim çok düştü

Öncelikle selamlar yaklaşık 2 hafta gibi bir süre kadar tatildeydim bilgisayarım bu 2 hafta içinde tamamiyle kapalıydı dönüp bilgisayarda oyunlara girdiğimde fps değerlerimin yerlerde olduğunu gördüm . Bilgisayar kendini hiç zorlamıyor/ısınmıyor ama bazen bilgisayarı yeniden başlattığımda bu...
  11. B

ram markasının farklı olması

aynı frekans olduğunda sorun olacağını sanmam bende mecbur olarak farklı marka kullanıyorum birisi samsung diğeri kingston
  12. B

GTA V HDD mi bozuyor

Öncelikle selamlar kısa bir zaman önce arkadaşımdan bir harddisk almıştım harddisk sorunsuz bir şekilde çalışmakta lakin yedek dosyalarımı harddiske atarken GTA V de sürekli hata vermekte okuma kafası sesini duyabiliyorum ve belirli aralıklarla bip sesi de gelmekte . Bazı dosyaları eksik olarak...
  13. B

SpeedRunners çalışmayı durdurdu

Bu oyunu yeni aldım ve direk sisteme kurdum lakin oyun açılmadan çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum bu birkaç oyunda da oluyordu .net framework hatası diye belirtiyor ben her ne kadar tekrardan kursam da düzelmiyor acaba nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler .
  14. B

Çalınan Instagram hesabını geri almak

Bir arkadaşımın Instagram hesabı çalınıp e postası değiştirilmiş bunu düzeltme şansımız yokmudur ?
Geri