Genel anlamda çok telefonla oynamam sosyal medyada gezerim fotoğraf vs çekerim arada da oyun vs oynarım internette biraz araştırdım s24 fe için iyi bir telefon olduğunu söylüyorlar sizce alınor mı? Alınmaz ise sizin önerileriniz nerler s24 fe fiyatının biraz üzerinde de telefon önerisine açığım...
ekran kartım RTX 3050 işlemci İntel core i5-12500H bende öyle yaparım diye düşündümde ne bilim 2 tane 16lık takayım dedim zaten bunun maxı 3200mhz 32 gb oluyormuş. Bide neye dikkat etmem gerekiyor
Baktığım kadarıyla bilgisayarda ddr4-3200 (1600MHz) tek slot 8 gb kingston marka ram var. Ben dual channel 32 (2x16) gb 3200 MHz ram almak istiyorum anakart modelim Jimny_ADH sizin marka önerileriniz nedir?
Ben internette biraz bakındım rampage drop plus ve steelseries artic nova 1 kulaklıklarını iyi değerlendirmişler daha önce kullandıysanız bu ikisi arasından hangisini tercih edersiniz veya sizlerin başka önerileri var mı ya da bu kulaklıklarda eksik bulduğunuz sorunlu kısımlar nelerdi bana bu...
İyi akşamlar epic gameste sürekli bu hatayı alıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuan kullandığım işletim sistemi windows 11 ve bu hata geçmiyor sürücülerim vs de en güncel sürümde hatta ama bir türlü bu hatayı geçiremedim sizde de aynı sorun var mı yoksa sadece bende mi böyle...
Merhaba, ikici el klavye önerisi yapabilir misiniz ? red switch ya da benzeri brown switch gibi klavye önerilerinde bulunabilir misiniz ? Blue switch biraz fazla ses çıkarıyor ve ailem bu durumdan pek hoşnut olmayabilir.
bütçe:300-400 TL bandında ya da 450 TL yardımınız için teşekkür ederim. :)
Merhaba, eskiden beri Epic Games'den indirdiğim Rocket League oynayan birisiydim. 48. seviyeye kadar sıkıntısız oynadım Online arkadaşlarla falan ama yeni sezondan beri kaç aydır uğraşıyorum ama oyuna hem eskisinden aşırı geç giriyor, girdikten sonra da sanki crack indirilmiş gibi kullanıcı adım...
Merhaba, eskiden beri Epic Games'den indirdiğim Rocket League oynayan birisiydim. 48. seviyeye kadar sıkıntısız oynadım Online arkadaşlarla falan ama yeni sezondan beri kaç aydır uğraşıyorum ama oyuna hem eskisinden aşırı geç giriyor, girdikten sonra da sanki crack indirilmiş gibi kullanıcı adım...
MEDIEVAL Total War™ - Gold Edition satın aldım ama Türkçe olmadığı için doğal olarak Türkçe yama yapmak istiyorum fakat internette ne kadar araştırırsam araştırayım bu sorunu çözemedim Türkçe yama olmuyor internette adamlar dataya kuruyor fakat ben dosya konumuna girdiğimde data vs gibi bir şey...
senin bunların içerisinde bir tavsiyen var mı
1651777703
Arkadaşım da bugün aldı deneyecek bana ona göre bilgi verecek şuan için drop plus ile artcis 1 var aklımda belki bir ihtimal razer blackshark da olabilir