ama bu kartla yapılan izlediğim benchmarklarda vs. gpu hep 100w oluyor ve benden çok daha iyi performans alıyolar. Bunun sebebi nedir o zaman?
1756596344
evet aslında kartın tdp değeri 132w gibi bir şey ama orda kast ettiğim 100w limiti olması ve oyunlarda o değere normalde çıkması...
Merhaba. Bilgisayarımın özellikleri CPU: ryzen 5 5600, GPU:Asus Dual RX6600, 16gb 3600mhz ram ve 600w rampage marka PSU. Bu sistem ile tlou part 1 gibi veya gow ragnarok gibi veya wukong gibi ağır ve çok vram kullanan oyunlarda gpu güç kullanımım oldukça düşüyor. gpu kullanımı %100 de (yani...
tahminimce s24 FE yi en az 3-4 sene kullanırım. Neyse sanırım fiyatları takip edip duruma göre karar vereceğim. Henüz alacak parayı biriktirmedim zaten daha vakit var.
hocam 128 gb'ın yetmediği bir durum olsa bile sd card slotu olan bir tabletim ve 2 tane de bilgisayarım var onlara yedekleyebilirim istediğim zaman her şeyi. o yüzden depolama gerçekten sorun değil.
şuanda kullandığım telefon da 128 gb. 2 yıldır kullanıyorum ve hala 40 gb boş alanı var. yani 128 gb bana kesinlikle yetiyor şüphem yok. benim için önemli olan bu depolama hızı farkı.
Samsung s24 FE almayı düşünüyorum. Benim için 128gb gayet yeterli bir depolama alanı aslında. Telefonda oyun falan pek oynamıyorum, çok video da çekmiyorum. Fakat bu telefonda 128 gb versiyonunda UFS3.1 depolama kullanılırken 256 gb versiyonunda UFS4.0 kullanılıyor ve aralarındaki hız farkı tam...