Berat Yüksel isimli üyenin son içerikleri

1. B

Max 9000 tl ye oyucu koltuğu onerisi

[H3 id='xPrime+Titan+BBL+Edition+Pro+Oyuncu+Koltuu+aklmda+bu+var+sizin+nerileriniz+nelerdir+yardmc+olursanz+sevinirim']xPrime Titan BBL Edition Pro Oyuncu Koltuğu aklımda bu var sizin önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim[/H3]
  2. B

Sizce hangi ayakkabıyı almalıyım

Giyilmezmi
  3. B

pembede çok güzel duruyor yaav =)
  4. B

Sizce basketbola devam etsem nasıl olur

ne güzel kanka 1768144460 instan varmı
  5. B

Dış görünüşü önemli benim için numarasını bulmuşken alıcam ama ikisi arasında kararsız kaldım
  6. B

abi çok seviyorum yani şöyle diyim kendimi başka bişey yaparken görmek istemiyorum ilerde ve saol abi onuda dikkate alıcam
  7. B

Ayakkabı bulamıyorum

kankam instadan takipleşelim istersen 1768142695 kalbimi kırdın ama ASUHFUSAHFUSASFA
  8. B

Ayakkabı bulamıyorum

1.97 1767632899 47 sonrası özel getirtebiliriz demişlerdi ondada ekstra bi ton para diyolar
  9. B

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılırken Ekran Mor/Yeşil Renkli Oluyor

kardeşim o zaman buraya yaz bunu çünkü arkadaşının monitöründede böyle olursa benim dediğime çıkıyo
  10. B

inşallah abi ya hayallerim büyük teşekkür ederim
  11. B

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılırken Ekran Mor/Yeşil Renkli Oluyor

anakartın bozuktur yada ekran kartın dua et anakart bozuk olsun 1767560187 ama bilgisayara çok kablo bağladıysan onları çıkar bide öyle dene sadece hdmı ve power kalsın
  12. B

Fps oyunlarına uygun kulaklık önerisi?

https://www.trendyol.com/razer/blackshark-v2-hyperspeed-kablosuz-kulaklik-rz04-04960100-r3m1-p-833046325 hocam harika kulaklık hemde kablosuz kesinlikle öneririm
  13. B

Oled yada ips 2k monitör önerisi (25bin bütce )

kanka yenisini ana yapıcaksan kesinlikle 2k oled al şu attığımı alırsan emin ol bana çok dua edersin =)
  14. B

Öneri 15-16 k civarı sıkıntısız oyun oynatacak tel lazım

adam 15k diyor pubg clash royale rust diyor iphone 11 mi önerseydim 15k ya?
Geri