daha sabaha kadar sıkıntısız calışıyordu şuan baktığımda ise bluetooth acamıyorum aygıt yoneticisinde gorunuyor ama surekli yeniden başlatıyor aygıt yoneticisi kendini anakartımın kendi bluetooth var extra pir parca takmadım
Temuyu indirdim birkac eşya ekledim sepetime herzde kuponlar var bi tek bendemi yok kupon nasıl ekleyebilirim birkac kupon kodu girdim ülkenizde gecerli değil gibi bi hata aldım daha önce hic alışveriş yapmadım
MPG X570 GAMING EDGE WIFI
1730587289
Yok hocam arka jakta sıkıntısız çalışıyor arka jakada takamıyorum hoparlör takılı olduğu icin diğer jaklardanda ses alamıyorum
Kasamın ustundeki panelde jak girişleri sağa veya sola doğru itirince ses geliyor bu paneli komple bulabilirmiyim bulamazsam ne yapmam lazım tamir olurmu
Anakartımın modeli MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi arkada 6 jak girişi var sadece kırmızı ile belirtilmiş jaktan ses alabiliyorum diğer jaklardan ses gelmiyor nasıl cozebilirim? Kulaklıkla hoparlör aynı anda takamıyorum. Ondeki jaklarımda bozuk olduğu icin takamıyorum nasıl bir yol izleyebilim?
Az önce HDD bicimlendire bastım ve Windows NT bu diski bicimlendiremiyor gibi bir hata aldım. 2 3 uygulama denedim CMD'den denedim bir turlu bicimlendirilmiyor, hata veriyor. Bende icindeki her şeyi kendim sildim. İcinde hiçbir şey gozukmuyor ama hala 10 15 GB alan kulanılıyor gorunuyor. Bunu...
onceden turbox bilgisayar kulanıyordum daha sonra sistemimi komple gunceledim ama ssd yeterli olduğunu duşundum bu turbox ssd taktım
1726078163
şuanlık bir sıkıntı yok hız konusunda vs oldukca iyi sizce ne zaman değiştirmeliyim