B serisinde Bluetooth verisyonu 5.3 ve pcle 4.0 diğeri bi sene eski çıkışlı olduğu için böyle galiba ama puanıda daha yüksek versuslarada baktığımda yani veri hızı daha iyi onun dışındada m2 ssd de z serisi 4slotluydu bu arada baktığım z serisi z790 yani çok fazla yatırmakta istemedim anakarta...
Aynen fury serisinin iyi olduğunu duymuştum ben sadece epeyden ve belli teknoloji sitelerinden baktığım için kaçırmışım bunu teşekkürler hocam kalan parçalara ne dersiniz
Psu, kasa, sıvı soğutma, fan vb onlarda sıkıntı yok bu parçalar nası? 15 yaşındayım kendim topladım bu hafta içi alıcazda uyumlu çalışırlarmı bi değişiklik lazımmı sizce. (İşlemci kesinlikle intel istiyorum 13700k alıcam ekran kartıda rtx 4080), (Ekipman olarak logitech sevdiğim için alıyorum...
Kabloyla kullanabilirsin yanihiç uğraşmak istemezsen yani f710 da oluyormu bilmiyorum ama ben xbox yada ps kollarımı öyle kullanıyorum genelde ama şarj edilebilir pilde var bayadır kullanıyorum hala iyi durumdalar duracell aldım yani kaç aydır bende hala iyi alabilirsin
Başlıkta dediğim gibi sadece bu saate yazcak kimse kalmadığı için buraya yazıyorum yani tanımadığımız kişlerle konuşmak herkesi rahatlatıyordur diye düşünüyorum belki güzel bi dotsluk olur bilmiyorum konuşmak isteyen varsa yazabilir
Zaten bi kaç kişi aynı anda oynuyor giriyor şuana kadar sorun yaşaysn bi tanıdığımda olmadı yaşamadımda ama olmaz garantisi veremem ama yüksek ihtimal karşılaşmazsınız