berat070 isimli üyenin son içerikleri

1. berat070

Volta vsm ön panel kırıldı yardım

anladım hocam bu 1 ay falanki motoru hiç şarja takmadım ve tker zor dönüyor ittimde titriyor bugün baktım motorumun gaz kolu bozuk sizce gaz kolunu değiştirdiğimde titreme ve teker zor dönmesi düzelirmi 1720908116 hayır hocam beyinde ve aküde bi sorun yok gaz kolu çalışmıyor teker dönmüyor...
  2. berat070

hocam ben şuan bi video izleyip yaptım farlar her şey açılıyor ama teker dönmüyor bu arada 1 ay falandırki şarja takmadım sizce şarjı bitmiş olabilirmi
  3. berat070

anladım hocam şuan şarjda yarın bakacam rulmanda sıkıntı herhalde ama o yeni gösterge takamadım bakacam inş olur
  4. berat070

foto yok hocam anca yarın çekebilirim bide şarjı 0 idi şarja taktım yarın bi bakayım denicem inş olur tekerde zor dönüyor herhalde motor çalışmıyor diye
  5. berat070

merhaba arkadaşlar volta vsm motorumun ön göstergesi kırıldı artık çalışmadı bende yeni gösterge aldım onları nasıl takcaz acaba bilen varmı video falan olsa iyi olur ben taktım şarj sıfı idi ama göstergede sadece lamba yandı gaz verdimdi dönmüyor teker
  6. berat070

Çözüldü✓ hb den aldığım telefonun şarj aleti yandı ve telefon şarj almıyor

anladım teeşşekürler iade ettikten sonra birde tazminat davası açacağım bende pek anlamıyom bu işlerden
  7. berat070

4500 monitör önerisi

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-vg24vqe-23-6-kavisli-165hz-freesync-1ms-full-hd-dp-hdmi-monitor-p-97570040?boutiqueId=61&merchantId=316311&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&srsltid=AfmBOopUv_Xl-NwQzgJyU6S6Ujad0jFmTLxj9DSX9tkFGEv-yYSZIjXtnuY...
  8. berat070

Çözüldü✓ 4060Tİ mı yoksa 3070Tİ bi hazır sistem mi yardımpls! Sistem önerisi de iyi olur.

3000 serisi kartlarda dlss 3.0 özelliği yok ben olsam 4000 serisini alırım
  9. berat070

Çözüldü✓ 25K CİVARINA BU PC NASIL?

26,500 bu daha da bişiler eklenip 4070 olsa daha iyi olmazmı sizce ?
  10. berat070

tşk zamanını ayırdığın için dediğim gibi bi kağıdın üstüne yazıp göndereceğim 1719261971 umarım öyle olur hocam telefonda icloud hesabı var onu yarın iadede edeceğiz bilgileri bi kağıda yazıp göndereceğim artık
  11. berat070

anladım peki parola nasıl olcak iade talebi açtım telefonu göndeririken bi kağıdın üstüne yazarım icloud ve parola bilgilerini öyle olur dimi
  12. berat070

icloud ve parola var içinde peki o nolcak ?
  13. berat070

eyvallah ta iade almazlarmı acaba 1719261360 1719261397 ne tazminatı aga ? iade edecem almazlarsa açacam dava çünkü 2 gün oldu telefonu alalı
  14. berat070

Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada'dan IP 7 Plus aldım, 2 gün oldu geleli. Gönderdikleri şarj aletiyle şarja taktım ve şarjdayken şarj kablosu birden yandı ve ondan sonra artık telefon şarj almıyor. İade mi edeyim, iade etsem kabul olur mu? yoksa garantiye yollayayım çünkü içinde icloud var iade...
Geri