Berat4123 isimli üyenin son içerikleri

1. Berat4123

Furmark testi sonuçları nasıl

bana normal geldi ama bilmiyorum 1759698497 5060 ti a gire dusukmuki ya
  2. Berat4123

Furmark testi sonuçları nasıl

yarım saat sonucundaki değerler
  3. Berat4123

50k bütçeye en mantıklı iphone

evet başlıltaki gibi 50k bütçem var iphone istiyorum sizce en mantıklı hangisi
  4. Berat4123

Evimde türk telekom vdsl alt yapısı var o altyapıya türkell kullanabilirmiyim

evimde türk telekom vdsl alt yapısı var yani bu altyapı varken evde birde türk telekom modemi varken gidip türkcellden bir ev internet tarifesi alsam kullanabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu kablonet falan türk telekomun alt yapısını kullanıyorda türkcellde kullanıyormu acaba
  5. Berat4123

Evimde adsl mi vdsl mi var nasıl öğreneceğim

müdürlük derken hangi müdürlükten bahsediyorsunuz benimde evimde internet var fakat altyapı yok diyor 😃 1755688890 hocam turkcelli aradim altyapı olmadığı için teklif sunamıyoruz diyor
  6. Berat4123

Yardım OYUNLAR İÇİN FSR AÇILMALI MI

oyun içinden açmanız gerekli
  7. Berat4123

Yardım Ram frekans hızını artırsam ne kadar etkili olur

biosta en fazla mhz veren xmp profilini seçin birde kesinlikle performansa etkili olacaktır ama büyük bir artış beklemeyin
  8. Berat4123

Yardım OYUNLAR İÇİN FSR AÇILMALI MI

ayarlarda görüntü yerine var biraz ararsan bulursun eğer bulamazsan oyunda fsr desteği yoktur ve açmalımıyım diye sorma destejliyosa kesinlikle aç
  9. Berat4123

Türk telekomdayım operatör değişmek istiyorum öneri

valla bilmiyorum hocam arayıp soracağım
  10. Berat4123

bilgiye ulaşılamamıştır diyo
  11. Berat4123

valla hocam bilmiyorum alt yapım ne kadar mbps destekliyor onuda bilmiyorum bilsem türkcellde one göre yapacağım taahhütün bitmesine daha 20 gun kadar var o zamana kadar düşüneceğim
  12. Berat4123

https://netspeed.com.tr/?gad_source=1&gad_campaignid=21506565780&gclid=Cj0KCQjwwZDFBhCpARIsAB95qO0YA4bYP7AijigUKi6pliebnyypePA-EJSQ9T68XdP46PhDJnlo7GAaArugEALw_wcB en alttaki teklifi diyorsunuz değil mi
  13. Berat4123

sorguladığımda sadece altyapı yok diyor 1755597265
  14. Berat4123

evimde fiber yok max kaç mbps alabilirim ona göre teklif seçeceğim
  15. Berat4123

kac mbps hocam seninki ilk 6 ay 425 sonraki 12 ay 850 var 200 mbps buda türkcellde denemek istiyorum açıkcası teklif çok cazip geldi.
Geri