Berat4231 isimli üyenin son içerikleri

1. Berat4231

Discord banından nasıl kurtulabiliriz?

Yeni cihaz yeni İnternet Aynı numarayı ve e postayı hesabina doğrulamaya çalışma loglara düşüyor yasaklanırsın büyük ihtimalle 2 yıl yasaklandin yasaklanma nedenin child safety mi yoksa
  2. Berat4231

Discord'dan kısıtlama yedim

Kurallar mi 😀 hayatta adalet yok sen burada ki kurallardan mi bahsediyorsun birdaha kine hesabimi iyi incele ki katilim zamanıma iyi bak
  3. Berat4231

Discord panalcileri.

ney ney açar mıısn
  4. Berat4231

Discord hesabıma giriş yapamıyorum

Hesabına bir daha giremezsin yetkililer bile senin yedek kodlarını göremez hesabını yetkililere sildir ve kurtul 15 gün içinde silinecek ve aynı e posta telefon numarasını kullanabilirsin. Geçmiş Olsun
  5. Berat4231

DİSCORD HESABIMDAN NUMARAM KALDIRILMIŞ

discordda numara tanımlıysa ve telefon numaran sana aitse ve telefonunda hat takılıysa nasıl başka hesaba geçiş yaptırabiliyor ?
  6. Berat4231

Discord giriş yapamıyorum formattan sonra

Hesabına bir daha giremezsin yetkililer bile senin yedek kodlarını göremez hesabını yetkililere sildir ve kurtul 15 gün içinde silinecek ve aynı e posta telefon numarasını kullanabilirsin.
  7. Berat4231

Discord'dan kısıtlama yedim

Bu ihlallerden karakterinin nasıl bir varlık olduğu anlaşılıyor🤮 1758050614 Yazık
  8. Berat4231

Discord hesabım kalıcı olarak askıya alındı.

Öncelikle ne yaptığını anladım çocuklara yönelik bir şey paylaştın belli oluyor ve kolluk kuvvetleri evine gelmeyecek sebebi ise Türkiye de yaşıyorsun yasağının açılma ihtimali 100 ihtimalden 1 ama gerçekten hata yaptıysan 0 2 yıl sonra hesabın silinicek eğer aynı numara ile hesabı tanırsan o...
Geri