Beratali4141 isimli üyenin son içerikleri

1. B

GTA V'de ERR_GFX_STATE Hatası

Dostlar sürekli bu hatayla karşılaşıyorum bir türlü düzelmedi bazen shaderları sıfırlayınca düzeliyor bazen hiç düzelmiyor bir türlü çözemedim ne yapmam lazım? Sistem: RYZEN 7 5700X RX 9060XT 16GB SAPPHİRE PULSE MSI MPG B550 GAMİNG PLUS
  2. B

Yardım Gta 5 oynarken hata alıyorum

Aynı hatayı bende alıyorum ekran kartın ne?
  3. B

Bilgisayar Kasası Fan Yerleşimi Tavsiyeleri

Dostlar corsair 400R midtower kasaya sahibim elimde üç adet fan var ön de iki tane arkada bir tane olması gerekiyor normalde fakat görselde (iki fan arası boşluk) bana çok fazla geldi orayada hdd ssd konuluyor normalde havanın oradan geçip içeri girmemesinden şüphelendiğim için en öne bir tane...
  4. B

Hangi ekran kartını almalıyım ?

Arkadaşlar Ryzen 7 5700x işlemci aldım 32 gb ddr4 4000mhz ramlerim var ve anakartım msı mpg b550 gaming plus modelinden. Bütçe olarak kesin bişey ortada yok kafamda olan bir ekran kartı var ikinci el olarak rx 6600 xt sizce nasıl bir tercih ? Önerilerinizi beklerim bütçe çok uçuk olmasın max...
  5. B

Monitör çözünürlük değişmeme sorunu

Zaten öyle yapıyorum ama tıklamaya çalışınca hiç bişey işe yaramıyor yani oraya tıklaamıyorum değiştiremiyorum ne yapacağım monitörün paneli mi desteklemiyor yoksa anlamadım bir türlü lütfen yardımcı olun
  6. B

Monitör çözünürlük değişmeme sorunu

Dostlar başlıkta belirttiğim gibi normalde HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum monitörüm 1080p fakat DisplayPort dönüştürücüyü takınca (VGA to display) çözünürlük 640p'de kalıyor ve değişmiyor. Önerilen yazıyor tıklayınca değiştiremiyorum. Yardım eder misiniz?
Geri