aynı kasayı görerek başladım araştırmaya fakat akvaryum tipi kasalarda airflow sıkıntısı olduğunu söylediler şu an r5 5600 ve rtx3080 kullanıyorum ısınır diye tahmin ediyorum ama emin değilim
zoko amiralin içindeki fanlar ve senin attığın fanlar aynı mı tip olarak tekir bekir görünsün istemiyorum :)
1751996803
güzel markalı olması değil derdim sadece yaşadığım bu sorunu tekrar yaşar mıyım onu merak ettim
ek olarak AEROCOOL D502A önerildi ne düşünüyorsunuz?
1751996514
Gamebooster GB-L36B sanırım buydu tam modeli abdullah abinin bi sistem videosunda görüp almıştım fakat uzun vadede fanlar çok sıkıntı çıkarttı 4 fandan 2 si ses yapıyor
markayı ilk defa duydum kullanan eden var mı acaba şu an kullandığım kasayı da severek almıştım ama şu an fanlar resmen çığlık atıyor kasayı açtığımda böyle bir sıkıntı çeker miyim acaba?
1751996345
akvaryum kasa düşünmüştüm fakat vazgeçtim airflow muhabbetlerinden
Gamebooster kasa klullanıyorum ve çok ufak gelmeye başladı palit 3080var ve sycthe fuma 3 cpu fanı var kasanın içi hava alaıyor ve ısınma yapıyor 3k bandında kasa önerileriniz var mı?
estetik olarak güzel olması ve 4 fanın üzerinde olmasını tercih ederim 4 fana ekstra olarak 3 fan daha...
cevaplar için teşekkürler şu an kullandığım kasa küçük olduğu için parçalar çok ısınıyordu o yüzden büyük kasa almayı düşünüyordum var mı önerileriniz p500c bandında
Aerocool P500C kasa alacağım içine ekstra 3 adet daha fan takmak istiyorum fakat aerocool marka olsrak bulamadım aynısından şundan buldum sıkıntı yaşar mıyım...
fazla bir fiyat araştırması yapmamıştım sadece tahmine dayalı söylemiştim haklısın m2 ler çok da uçuk fiyatlarda değil hatta aynı fiyatlarda m2 almaya karar verdim zaten eyvallah
https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/aerocool-ae-p500c-bk-4x12cm-mirror-a-rgb-fanli-panoramik-tempered-panel-atx?ref=akakce&v=1.33.5
Kasa bu aerocool olması ve fiyatının uygun olması cazip geldi fakat satıcı güvenilir midir acaba ve bu fiyat bandında önerebileceğiniz kasa var mı ATX
Anakart...