beratjix isimli üyenin son içerikleri

1. beratjix

Bilgisayar Açılırken Siyah Ekran Üzerinde Beyaz Çizgi

bu şekilde kullanmak riskli midir? Performansa etkisini nasıl ölçeceğim emin değilim. Sistemimin kararlılığını ve performansını nasıl ölçebilirim? Var mı önerebileceğiniz bir program vs.? Sorunsuz bir sistemi herkes ister, o yüzden bu kadar uğraşıyorum. Süreçte yardımlarınız için teşekkür...
  2. beratjix

Denedim ve bir şey değişmedi, ne yapabilirim daha ?
  3. beratjix

Windows 11 kurmadan önce yeşil yanıyordu, windows 11'den sonra görmedim tekrar.
  4. beratjix

Ekran kartını tekrar sökmüşken M2 SSD'yi de sökeceğim. Sisteme güç verdikten sonra bu tire işaret çıkıp saniye bile geçmeden bios'a girebilirse sistem, sorun yok diyebilir miyiz? Sorun yok derken sistemde en azından :) Benim cüzdanım için sorun oluşacak mecburen.
  5. beratjix

Tüm bu süreçlerde iki GPU da sistemde aktifti. Sadece harici GPU aktif etme ayarını yapmamıştım.
  6. beratjix

GPU ve RAM'leri söküp CMOS sıfırladım JBAT1 pinlerini kullanarak. Temiz bir Windows 11 kurdum. Ancak görselde olduğu gibi tire sorunu devam ediyor. tüm güncelleştirmeler yapılı, driverlar ve bios dahil. Tek RAM slotu ya da GPU söküp dahili GPU'dan görüntü alarak deneyeyim mi? Ya da başka ne...
  7. beratjix

hepsini deneyeceğim, sadece anlamadığım bir şey var, klavyem kablolu olmasına rağmen boot ederken tuşlar çalışmıyor. Bios ya da boot menüsünü açamıyorum. Windows açılınca elle girebiliyorum biosa. Bunun sebebi nedir? USB slotları anakartın kendi slotları. front panele de takmadım. Bios...
  8. beratjix

klavye kablolu, mouse kablosuz
  9. beratjix

Merhabalar, USB’ye Rufus programı ile Windows 10 kurulum ISO’su yükledim ve ardından format attım. Ancak bilgisayar açılırken yaklaşık 10 saniye boyunca ekteki görüntüde olduğu gibi siyah ekranda sol üst köşede beyaz bir çizgi veya tire işareti görünüyor. Sonrasında Windows normal şekilde...
  10. beratjix

AMD Ryzen 7 7800X3D için Anakart önerisi

hocam crucial 12K ya buldum , sizce iyi mi ram kalitesi?
  11. beratjix

aşağıdaki RAM'ler nasıl? https://www.n11.com/urun/crucial-pro-oc-cp2k16g60c36u5b-32-gb-2x16-ddr56000-mhz-cl36-ram-60922411?magaza=gamerbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel#unf-inst
  12. beratjix

Fiyat 12k hocam 2. El için sarı sitede 14kfalan hep
  13. beratjix

İkinci el olarak aşağıdaki üründen buldum tanıdığım birinden, sağlam olduğunu düşünürsek nasıldır? https://amzn.eu/d/ekjfL7y
  14. beratjix

Nereye?
  15. beratjix

Linklediğim ram iyi midir?
Geri