Beratkn isimli üyenin son içerikleri

1. Beratkn

2.El olarak hangi kart daha mantılı?

3060ti tercih ederdim ben şahsen. arkadaşımda var bende 4060 ti var neredeyse aynı fpsyi alıyoruz hatta sea of thieves da o daha stabil fps alıyor.
  2. Beratkn

🔥İndirim Fazeon 24” 165HZ 0.5ms IPS Pivot Monitör 🔥3.549₺

monitör bu gün geldi elime, ölü pixel yok ama 4 yerde ışık sızması var biraz göze batıyor, sizdekiler de çok ışık sızması var mı ? yan monitör olarak kullanıcam değişime uğraşmaya değer mi ?
  3. Beratkn

2. monitör alıcam sizce bu monitör mantıklı mı ?

2. bi monitör almak istiyorum. elimde Asus Tuf VG279Q3A var bunu yan monitör yapıp ana monitör olarak linkteki monitörü almak mantıklı olur mu ...
  4. Beratkn

Max 600 mouse önerisi

g102 kullandım 1 ay içinde kendi kendine altındaki skatesler düştü. mümkünse 1000tl civarı kablosuz almanı tavsiye ederim çok rahat oluyor
  5. Beratkn

Yardım Kablosuz Kulaklık Öneri Yardım

ses muhabbeti bende gayet iyiydi ilk taktığımda. ekstradan dolby acces satın aldım 40tlye sesler daha tok daha güzel oldu ayrıca mikrofonu bence gayet kaliteli bendeki kulaklığın videodaki arkadaşın kulaklıkta veya mikrofon ayarlarında problem olabilir karşılaştırmalarda falan bsv2 ye göre daha...
  6. Beratkn

Valoda gelişemiyorum

Monitörü 24" tercih et. Monitör ve mouse değiştirince iyi oynamaya başlamicaksın sadece daha rahat ediceksin bilgin olsun. Mouse un rahatsa eline uygunsa değiştirmene gerek yok 1000hz değer verebilsin yeterli. Sensini kendine göre iyi ayarla ve bidaha değiştirmemeye çalış en ufak değişimde kötü...
  7. Beratkn

ne gibi bir problem olduğunu gördün videoda ona göre bilgi verebilirim
  8. Beratkn

blackshark v2 pro daha iyidir cs2 de profesyonel oyuncuların bir kısmı bu kulaklığı kullanıyor onun dışında genelde logitech g pro x, cloud 2 (eski model şu an piyasada yok) falan kullanıyorlar. cloud 3 wireless de tavsiye ederim ben onu kullanıyorum bence güzel kulaklık
  9. Beratkn

Valoda gelişemiyorum

kendini geliştirmeyle alakalı bişe bu. aimlabsın bi işe yaradığını çok düşünmüyorum onun yerine valoda var mı bilmiyorum ama ölüm maçında çalışabilirsin. 60hz monitörle de oynanır. benim arkadaşım cs2 faceitde 30fps 500x500 minik pencereyle her el rahat 20 üstü vuruyordu. Espor maçları ve...
  10. Beratkn

Ajaz aj159 pro ve temu mikrofon

mikrofonu bilemem ama aj159 pro güzel mouse tavsiye ederim. indirim linkleri var forumda konuları vardı. temu uygulamasını telefonundan sil linke tıkla temuyu linkten indir ve temuya hiç girilmemiş bir mail ile giriş yap. İndirim bitmiş olabilir, stok olmayabilir veya sana özel olarak indirimi...
  11. Beratkn

Öneri Kulaklık önerir misiniz

Güzel kulaklık cloud 3 anlık kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok tavsiye ederim. Düz halinin ses kalitesini beğenmeyenler oluyor dolby atmos ile ayar çekince güzelleşiyor ses kalitesi. mikrofonu çok kaliteli şarjı bitmiyor ve 1-1.5 saatte fulleniyor şarjı. Tek beğenmediğim yönü multimedya tuşu...
  12. Beratkn

Steama oyun nasıl yüklenir

oyun yayınlamak 100 dolar olması lazım
  13. Beratkn

Rtx 3060 Cs2 Fps sorunu

devre dışı kullanın fidelityi görüntüyü çamurlaştırır açarsanız
  14. Beratkn

Rtx 3060 Cs2 Fps sorunu

Tek slot ramdan dolayı fps in düşük olabilir sistemin ddr5 değilse. ayrıca oynadığın oyun modu ile ilgili de olabilir mesela ben rekabetçide 250-300fps alırken basit eğlence veya ölüm maçı moduna girdiğimde 150-200 arasına geriliyor fpsim aynı şekilde bot eklersen oyununa yine fpsin düşer. en...
  15. Beratkn

Rtx 3060 Cs2 Fps sorunu

ayarlardan fidelityfx super resolution seçeneği açıksa kapalı yapın görüntüyü bozar
Geri