BeratKya0 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Gen4 M2 SSD TAVSİYESİ (Önerisi)

normalde plus g2 kullanıyorum model yükselteyim diye bakmıştım galiba bunda kalacağım gibi duruyor
  2. B

Kioxia Exceria Plus G3 alınmaz diyorsun o zaman
  3. B

Kioxia Exceria Plus G2 kullanıyorum şuan
  4. B

Arkadaşlar merhaba yeni SSD almak istiyorum fakat iki seçenek arasında kaldım. Karar veremedim hangisini alabilirim. Kioxia Exceria Plus G3 (1 TB) MLD M500 (1 TB) Bu ikisi arasında kaldım. Şu an kullandığım. Kioxia Exceria Plus G2 (1 TB) Anakartımda bildiğim kadarıyla Gen4 yuvası yok Gen4 alsam...
  5. B

Amazon'dan Attack Shark X11 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba kablosuz mouse almayı düşünüyorum Attack Shark X11 gözüme güzel gözüktü X6 daha iyi fakat satışını göremedim Amazon üzerinden X11 almayı düşünüyorum şu an kullandığım mouse Gamepower ıcarus Attack Shark X11'in şarj istasyonu olduğu için de hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum...
  6. B

Attack Shark X6 vs X11 hangisi alınır

Arkadaşlar merhaba ben Gamepower ıcarus mouse kullanıyorum kablosundan gına geldim artık kablosuz mouse almayı düşünüyorum Attack Shark gözüme güzel gözüktü X11 Amazon sitesinde mevcut 1000TL fiyatı var vergilerle 1400'e geliyor gümrükte takılır mı takılmaz mı şüphede kaldım sıkıntı yaşanır mı...
  7. B

7.1 kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, şu anda aktif olarak Gamepower fujin kullanıyorum ve memnunum ancak kablolara takıntılı olduğum için kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. İki modele baktım ama hangisini alayım kararsız kaldım sizin önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? 1. Logitech G435 lightspeed. 2. ASUS...
  8. B

Hangi kulaklığı alabilirim

Merhaba arkadaşlar, şu anda aktif olarak Gamepower fujin kullanıyorum ve memnunum ancak kablolara takıntılı olduğum için kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. İki modele baktım ama hangisini alayım kararsız kaldım sizin önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? 1. Logitech G435 lightspeed. 2. ASUS...
  9. B

Bilgisayar toplama konusunda yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba eniştem benim eski bilgisayarımı topluyor sizce bu parçalarla PUBG öncelikli olmak üzere oyunlarda kaç FPS verir ve hangi parçaları değiştirirsem sistem daha iyi hale gelir. Ekran kartı: GTX 1050 Ti Aero ITX 4 GB (elimde var) Anakart: ASUS Prime B450M-A II (yeni alınacak)...
  10. B

GTX 1050 Ti için işlemci önerisi

peki orta ayarlarda kaç fps alabilirim ? 1718362336 peki orta ayarlarda kaç fps alabilirim ?
  11. B

GTX 1050 Ti için işlemci önerisi

Merhaba arkadaşlar, eniştem için eski parçalarla bilgisayar toplayacağız, işlemci konusunda kararsızız, ne kullanabiliriz? Sahip olduğum parçalar: MSI GTX 1050 Ti Aero ITX 4 GB. AMD Ryzen 5 1400. Hikvision 240 GB SSD. Satın alacaklarımız: ASUS Prime B450M K-ıı FSP 500W 80+bronz XPG Gammix...
  12. B

Yeni İşlemci Sonrası Sürekli Reset Atıyor

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı yavaş yavaş yeniliyorum. İlk önce anakart aldım, M.2 aldım, ekran kartı aldım, işlemci aldım, işlemci takılana kadar sorun yoktu, işlemciyi aldım takıp formatladım, sorun olmadı oyunları yüklemek için bilgisayar 1 gece açık kaldı yine bir şey olmadı, akşam...
  13. B

Hangi İşlemciyi Alabilirim

Arkadaşlar merhaba yeni ekran kartı aldım fakat şuanki işlemcim ile darboğaz yapıyor bu ikisi arasından hangisini alabilirim Amd Ryzen 5 5600x Amd Ryzen 5 5600 Şuanki Sistem: Ekran Kartı: Asus Dual RX6750XT 12G Anakart:Asus Prıme B450M-A II İşlemci:Amd Ryzen 5 1400 M2 Ssd: Kıoxıa Exceıra Plus G2...
  14. B

Assassin's Creed 1 Ani Donma

3 ya da 4 ay önce yaptım şunalık gerek yok gibi duruyor sadece donmayı bu oyunda yapıyor GOW oynuyorum hiçbir kasma donma yok AC 1'de donuyor Ram: XPG D30 8*2 İşlemci: Ryzen 5 1400 Ekran Kartı: MSI GTX 1050Tİ AERO 4GB Anakart: ASUS PRİME B450M A II
  15. B

Assassin's Creed 1 Ani Donma

Oyunu oynarken birden dondu bekledim düzeldi askerlerle çatışmaya girdiğimde ani donmalar oluyor PC formatladım değişen bir şey olmadı belirli yerlerde onuyor ama oyun açılırken Ubisoft logosu geliyor hep aynı yerinde donuyor fragmanda ise adama bıçağı taktığı yerde donuyor donma sırasında ekran...
Geri