beratmci isimli üyenin son içerikleri

1. B

Millenicom davet kodu alabilirim

Merhaba hala lazımmı?
  2. B

Millenicom davet kodu lazım

Hala lazımsa verebilirim
  3. B

Netspeed VDSL den millenicom fibere geçiş

Dediğim gibi düşünürüm yani şu anda derdim kaliteli hizmet almakta değil artık hizmet almak.maalesef artık bırakın düzgün hizmet almayı hizmet bile alamıyoruz.önerileriniz için teşekkür ederim
  4. B

O da aklımda aslında 1 hafta içinde gelmezse turknet yada kablonete geçmeyi düşünüyorum da kabloneti çevrede fazla kullanan yok bide binada uydu internet altyapısı varmı bilmiyorum
  5. B

Haklısınız.şu aralar zamanım yok eğer bir hafta içinde gelmezlerse cayma bedeli karşılayan bir firmaya geçiş yapıcam.35mbps paketten aldığım Max hız 12mbps
  6. B

Binama 2025 Ağustos -eylül civarı fiber altyapı geldi.bende netspeed VDSL kullanıyordum.31 Aralık'ta millenicoma geçiş yapmak istedim.başvuru yapıldı,yapılırken kadın fiber geldiği için VDSL geçiş olmaz fiber geçiş yapılacak,439 TL tarife ücretinize 70tl modem ücreti yansıtılacak dedi,tamam...
  7. B

İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Netspeed alabilirsin.Ama sakın şoknet veya oris Telekom tercih etme.Tecrübeliyim:D
  8. B

Desteklenmeyen 16 bit

Arkadaşlar merhaba, Battlefield 1 yükledim ,açarken installing de kaldı ve epic gamesten desteklenmeyen 16 bit uygulama gibisinden bir hata aldım.Sebebi nedir acaba? Sistem Asus rtx 2060,i5 10400f,16 GB ddr4
  9. B

EPİC games TE multinet geçiyormu

EPİC games TE multinet geçiyormu? Battlefield 1 alcam da
  10. B

Monitör görüntü gelmiyor

Merhaba,bilgisayarı açıyorum,Asus yazısı geliyor.altındaki yuvarlak dönüyor,sonra bir siyah ekran geliyor.5 sn siyah ekran da kalıp sinyal yok diyor ve kapanıyor.sorunu ne olabilir? 1739370453 Anakart ex-h410-m ekran kartı rtx2060 monitör aoc c24g1
  11. B

Kabloları nasıl bağlayacağım?

Merhaba,netspeed kullanıyorum.daireme kablo çekmedim duvarda dsl girişi var ismini bilmiyorum oradan kullanıyorum.Ekipler kabloları bağlamadan gittiler.Daire numaram yazan içinde birkaç ince kablo bulunan büyük gri bir kablo vardı.regletime çakılı kablolar mavi ve beyazdı.Bende gri büyük...
  12. B

Beyler İstanbul sancaktepe civarı araba öğrenilecek yer varmıdır

Beyler Sancaktepe'de boş arazi varmıdır araba öğrenilecek veya direksiyon sınav bölgesinde sürücü kursu harici kullanılabilir mi sıkıntı olurmu??
Geri