berats isimli üyenin son içerikleri

1. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

teşekkür ederim gördüm
  2. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

o zaman bana 5060 lı 16gb ddr5 ana kartı çift slot m2 olan bir sistem önerebilir misiniz tiktok yayını açıyorum fifa mc valo gibi oyunlar oynuyorum bütçem 50k ama altı iyi olur üstünde de taksitle çıkabilirim
  3. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

hep dikkat ettiğim bir kısıma dikkat etmemişim teşekkür ederim. Ama ben bu ilanı kednime uygun fiyata getirip almak istiyorum zaten benim hedefim 16 gb tı ssd 500 düşünüyordum. Satıcıyı arayacağım akşam, neler sormalıyım ve eğer 16 ise ram fiyatı ne teklfif etmeliyim 32 gb ise ne teklif etmeliyim
  4. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

16 gb ise kaç teklif edeyim
  5. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

param güvendede taksit yapabilme gibi bir şey oluyor mu
  6. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

Satıcıyı arayacağım sormam gerekenleri ve teklif etmem gereken maksimum fiyat nedir söyler misiniz hocam
  7. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

hiç dikkatimi çekmemişti teşekkürler ve eğer fotoğraf eskiyse ve geçekten 32 ise ne kadar teklif etmeliyim sizce 1788438239 hocam param güvende gibi sistemlere güvenim hiç yok
  8. berats

Bu Sistemin Ederi Nedir?

Bu sistemin ederi ne yürüyerek15 dk mesafede bana. ben tiktoktan oyun yayını yapacağım kodlama yapacağım ve FİFA MİNECRAFT VALORANT gibi oyunlar oynayacağım https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gamin-pc-rtx-5060-1285367784/detay
  9. berats

Aradığım Fiyat Performans Sistemi Bulamıyorum

söylediklerinden 5060 olanı seçersem ve m2 yi 500gb lık alırsam bile sistem 57 bini geçiyor o zaman da hazır sistem daha mantıklı hale geliyor dediğim özelliklerde oem paket veya hazır sistem almam gerek ssdler bu kadar pahalıyken 500gb yeterli ve ana kartta da m2 slotu 2 tane olmalı ki elimdeki...
  10. berats

birleştirmeyi yaparım da kablolama işine girmek istemiyorum kendim enucuzsistem.com dan topladım şöyle bir şey ortaya çıktı
  11. berats

Fiyat performans bir sistem arıyorum hp 255g8 laptopumu 17 bin t lye sattım üzerine taksite girerek rtx 50 serisi bir ssitem almak istiyorum. 5050 asla istemiyorum üstündeki modellerin hepsi uygun. Sistem kullanma şeklim Oynadığım oyunlar: Genellikle Minecraft, Valorant, Hikayeli oyunlar, Fifa...
  12. berats

MAX 12K LAPTOP ARIYORUM

Bilgisayar Programcılığı kazandım. Üniversitede kullanmak ağırlıklı istiyorum ama böyle sıkıldığımda düşük ayarlarda valorant da oynayabilsem mükemmel olur. Ben bu laptopu buldum ama dediğim gibi düşük ayarlarda valorant oynatır mı acaba? https://ty.gl/v5hegeg5o0
Geri