berats isimli üyenin son içerikleri

1. berats

Yeni Aldığım Sistemin Kurulumu İçin Öneri.

Yeni bilgisayar aldım 5060 ryzen 5 7600 16 gb ddr5 ramli bir sistem aldım 1080p 360 hz 0.3ms ips bir de monitör aldım. Konuda aslında siz olsanız neler yapardınız diye öneriler istiyorum. Siteme modifiye edilmiş windows 11 kurmayı düşünüyorum kendim bir program aracılığı ile gereksiz özellikleri...
  2. berats

Çözüldü✓ 2k F/P Monitör Arıyorum

Legion olanı sipariş ettim teşekkürler görüşleriniz için iyi forumlar.
  3. berats

Hocam soru şöyle aslında bunları nasıl test ederim
  4. berats

legiondan devam o zaman alınca nelerini test etmeliyim birde nasıl kontrol etmeliyim alınca
  5. berats

Ölü piksel testini gözümle yapacağım başka hangi testleri yapmalıyım birde fiyat olarak daha uygun bu nasıl...
  6. berats

ktc yi ilk kez duydum birde 3ms ve 180 hz olması bence kötü
  7. berats

6 ya zor çıkıyorum philips e hiç çıkamam hocam 1789118707 onu gördüm de 5060 la çoğu ounda 2k vram için sıkıntı olmaz mı
  8. berats

https://www.hepsiburada.com/ktc-27-h27t22c-180hz-1ms-hdmi-displayport-2560-x-1440-freesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=Teknoklik&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_c...
  9. berats

pivot olayı nedir şuan fiyatına göre çok mantıklı geldi bu hdmi ile 240 dp ile 360 mış ms düşük birde ips 1789118344 taksitle lenovoyu düşünüyorum aoc u düşünmem için sebep var mıdır hocam
  10. berats

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-25-10-24-5-0-5-ms-mprt-320hz-ips-gaming-monitor-67d4gac3tk-p-HBCV0000AHITCO?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=ak...
  11. berats

Yeni bir sistem aldım 5060 ve r5 7600 lü bir sistem. Monitörüm yok ana monitör olarak kullanacğım bir monitör lazım. Kendimi kasayı alırken bütçe olarak çok fazla zorladım monitörü düşünmeden. Tercihen 2k ama 1080p de olur. Fps oyunları çok oynuyorum Valorant vb Bu yüzden HZ ve MS de önemli...
  12. berats

Yeni Aldığım Sistemi Değerlendirir Misiniz?

61 bin bile bütçemi zorlamışken bu daha fena
  13. berats

Sağol hocam gerek yok artık gelir bilgisayar yakında
  14. berats

Ramler kötü cl40 5600, m2 okuma yazması benimkinin yarısı, anakartta 2.m2 girişi yok ve benim sistemimde olması gereken en önemli şeylerden Ek olarak psu 600 watt geliştirmeye açık değil ben sistemimi ileriye dönük topladım. Ve fiyat olarak kendimi zaten ultra zorladım
  15. berats

Teşekkür ederim hocam doğru söylüyorsunuz
Geri