Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir haftadır valorantı vanguard yüzünden açamıyorum hatta sağdaki oktan vanguarddan çıkış yap dediğimde ve valorantkı kaldırmaya çalıştığımda ise mavi ekran yiyip kaldıramıyorum kaç kere reset attım olmadı chatgpt ise biostan kaynaklı dedi ama biosum 2019 fakat...
reis senin dediklerinden yok muhtemelen bios güncellemsinden dolayı en son 2019 tarihinde güncellenmiş yarın bir usb alıp güncelliyicem ozaman tekrar haberleşiriz
hocam hata kodu falan almıyorum bilgisayarı açıp valoranta tıklıyorum riot cliente atıyo ordan başlat dedikten sonra biraz bekliyorum sonra sistem kendi kendine tekrardan başlatıyor
1766530537
olmadı direk windows güvenliği kapattım yine aynı sorun var
Arkadaşlar merhaba iki günden beri valorant açılmıyor yani oyuna başla dediğim anda sistem yeniden başlatılıyor format attım 3-4 kere sildim yükledim ama hala oyuna girmiyor vanguardla alakalı bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözülücek bilmiyorum kaç tane yöntem denedim olmadı hiçbir...
Arkadaşlar merhaba eski kasamı değiştirdim şimdide 2060 ekran kartı alıcam bi nevi bilgisayarı yeniliyorum fakat güç kaynağımın kabloları çok açıkta bide kırmızı sarı kablolar gözüküyor kötü duruyor bunun için ne yapabilirim kabloların değiştirilme imkanı varmı?
arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir sorun yaşıyordum ekran kartının driverını falan yükleyemiyordum ve bu srounla karşılaştım aygıt yöneticisinde bu nasıl çözülür youtubedan falan izlediğim videolar fazla işe yaramadı yardımcı olursanız çok sevinirim