Beratt19 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Atk Dragonfly A9 Pro Alınır mı

@Matprof Dostum ne yaptın? Hangi modeli aldın? Deneyimlerini anlatma şansın var mı? Şuan tam da senin kaldığın ikilemdeyim.
  2. B

Bu mouse kullanışlı mıdır ?

Arkadaşlar yanlış bir algı var toplumda. Bildiğim kadarıyla bahsedeceğim. Yanlış anlamayın lütfen. Şimdi bizim için mouse de önemli olan 2 etken olmalı. Sensör ve ergonomi. Gerisi biraz da faso fiso oluyor. Ergonomisi kişiden kişiye değişir elin boyutuna göre vs. Sensörleri de araştırmanız...
  3. B

16.000TL ye hangi laptop'u alabilirim?

bütçemi aşıyor bunlar maalesef:( daha uygun bulamaz mıyız?
  4. B

16.000TL ye hangi laptop'u alabilirim?

Arkadaşlar 16.000-16.500 tl arası okul ve çok giriş seviyesi oyun için laptop önerisi var mı?
  5. B

Dragos XM90 mouse nasıldır sizce?

Bu sitenin yorumları bayağı kötü. Daha önce alım yaptın mı
  6. B

Şuanda razer mantıklı geldi ama bu mouseda sıkıntı yaşar mıyım? sıkıntıdan kastım şu: Cs de düşük hassasiyet ayarlarında oynarken sağa sola hızlı dönmek istediğimde yada flick atmak istediğimde takılmalar oluyor. bunda da olur mu?
  7. B

Evet arkadaşlar belirttiğim gibi başlıkta da sorum bu. 500 lira gibi bir bütçeyle satılıyor ve ürün hakkında herhangi bir yorum bulamadım. Düşüncelerinizi merak ediyorum...
  8. B

Çözüldü✓ Hangisini almak mantikli olur

Bence kasa olarak 4060 ti modeli olan kasayı almalısın Monitör olarak da bencr lenovo daha iyi ben de ondan sipariş verdim gelmesini bekliyorum
  9. B

Çözüldü✓ 30k bütçe. İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM

Dostum bildiğim kadarıyla 8 gb ile 16 gb arasında performans farkı yok gibi bişey (4060ti için konuşuyorum) karşılaştırma videolarını izle anlayacaksın ne demek istediğimi. Ben de olsam Rx7700xt alırdım.
  10. B

❌İndirim Bitti! Lenovo r25i-30 - 4399₺

Ben de aldım 5 dakika önce hadi hayırlısı inşallah sağlam gelir. Yorumlar germiyor değil😅
  11. B

Ryzen 5 7500F ve RX 7700 XT Sistem Alınır mı?

Nasıl memnun musun? Yarın ben de almayı düşünyordum
  12. B

Monitör Önerisi Alabilir miyim ?

Bu monitörde HDR ibaresi olmasına rağmen HDR özelliği bulunmuyor diye biliyorum Ben MSI ı tercih etmezdim en azından buradaki modelini parlaklığı çok düşük. Ben de yeni sistem topluyorum haftaya maaş yattığında gireceğim takside. Lenovo R25i30 almayı düşünüyorum.(En alttakinden)
  13. B

25.000-30.000₺ arasında toplama pc önerisi?

Genel itibari ile iyi aslında ama 4060 ti iyi bir seçenek mi? Herkes RX 6750 XT ile karşılaştırıyor ve onun daha iyi odluğunu söylüyor. Bu yüzden 4060ti a karşı önyargım var. Aynı şekilde A serisi anakartlara da. Sence yerinde bir ön yargı mı?
  14. B

25.000-30.000 TL aralığında (30.000 tl yi geçmeyecek şekilde) sistem kurmayı düşünüyorum. Parça seçiminde çok kararsızım. Özellikle ekran kartı tarafında. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese.☺️ Bir de fiyatlar sizce ne zaman düşer yada düşer mi...
  15. B

25.000-30.000 TL aralığında (30.000 tl yi geçmeyecek şekilde) sistem kurmayı düşünüyorum. Parça seçiminde çok kararsızım. Özellikle ekran kartı tarafında. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese.☺️ Bir de fiyatlar sizce ne zaman düşer yada düşer mi?
Geri