Beratt_hoca isimli üyenin son içerikleri

1. Beratt_hoca

Raijintek Cratos 850w Gold Atx 3.1 Psu Voltaj Değerleri

Evet hocam haklısınız dediğinizi kesinlikle deneyeceğim. Ve dün molexten yük altında ölçtüğümde voltaj 12.04'lerden 12.08-10 civarı artıyordu.
  2. Beratt_hoca

Hocam boşta Modüler İşlemci besleme kablosu takıp dediğiniz gibi ölçeceğim. Molex ve PCle arasında çok bir fark var mıdır ki?
  3. Beratt_hoca

Hocam Molex çıkışından ölçtüm.
  4. Beratt_hoca

Hocam bu değerler İşlemci, Ekran kartının stabil çalışmasını sağlayan hatlar.
  5. Beratt_hoca

Hwinfoda ilk değerlere baktığımda hayal kırıklığına uğradım ne yalan söyleyeyim. İçime biraz olsun su serptiniz.
  6. Beratt_hoca

Hocam multimetre 12.04 sabit veriyor. Dediğiniz gibi anakart sensör hatası olabilir. Elimdeki Multimetre 160tllik bir şey güvenemediğim için konuyu açtım. 1781307967 hocam sizdeki de ATX 3.1 ve PCIe 5.1 versiyonu mu?
  7. Beratt_hoca

Ttec Soundmax 3 Pc Mikrofon Çalışmıyor

İşaretli olan yani realtek yazan anakart çıkışı olan 3.5mm jack portu hocam. Onun çalışmaması normal.
  8. Beratt_hoca

İkinci El Pc Alırken Neye Dikkat Edilmeli

Hocam Sistem kararlılık testleri şart; OCCT, Furmark vb. test uygulamalarından 15-20 dakikalık testler yapılabilir. Ramler için kesinlikle Memtest86 şart. İşlemci sıcaklıkları için Core Temp vs. bakmanız kesinlikle önerilir. Yerinde gidip görme fırsatınız varsa kesinlikle bu uygulamalardan...
  9. Beratt_hoca

1000w hakkında çok bir şey diyemem hocam. Ama ne de olsa aynı seri sonuçta.
  10. Beratt_hoca

Ryzen Hava Soğutma Öneri

https://www.incehesap.com/segotep-fz6-pro-beyaz-2x120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-lga-1851-ve-am5-am4-uyumlu-fiyati-78338/ Hocam bir bakın isterseniz. Argb olup olmadığını bilmiyorum ama.
  11. Beratt_hoca

Hyperx Cloud Iı Mikrofonun Başka Bir Uygulama Tarafından Engellendiği Algılandı

Denetim masası üzerinden mikrofon ayarları ile oynadınız mı?
  12. Beratt_hoca

Rica ederim hocam. Psu gayet kaliteli. Sadece voltaj değerleri kafamı karıştırdığı için konu açtım. Anakartın sensörlerinde hata olabileceği söyleniyor. 12 volt kanalını Multimetre ile ölçtüğümde 12.04 sabit alıyorum bu konu biraz kafamı kurcalamıştı.
  13. Beratt_hoca

Hocam benim kasam ve işlemci soğutucum wraight prism halihazırda yeterince gürültülü. Psuyu ilk bağladığımda dışarıda kalacak şekilde OCCT testi yaptım ama dedikleri gürültüye dair bir sıkıntıya rastlamadım gayet sessizdi. Belirli bir süre sonra ısı artınca devreye giriyor 1-2 dakikalığına sonra...
  14. Beratt_hoca

Bilgisayarım Normal Çalışmıyor

Hocam Armory Crate hantal çalışan bir program. Onun yerine Aura Sync kullanabilirsiniz.
  15. Beratt_hoca

Bilgisayarım Normal Çalışmıyor

İşlemci sıcaklıklarınız gayet makul görünüyor. Pbo açmadan bu sıcaklıklarda gayet kullanabilirsiniz. Kasa fanları anakarta bağlı mı?, ve sisteminize Asusun yazılımı Armory crate'i mi kurdunuz?
Geri