Bilgisayar uzun zamandır kaldırmıştım 3 sene filan bugün prize taktım ne yaptıysam acılmıyor tepki vermiyor prize takılıyken kasanın metal kısımlarında elektrik carpıyor cok hafif sizce neden olur neyin değişmesi lazım.
Herkese merhaba, bilgisayarımda durup dururken kendini yeniden başlatıyor sık olmuyor gunde 1 kere oluyor OCCT ile stres testine koydum yaklaşık 20 25 dk yeniden başlatma olmadı uzun sure oyun oynarken oluyor 5 6 saat oynuyorum kendini 1 kere yeniden başlatıyor veya tam oyuna girerken oldu 1...
Bir projeksiyon almaya karar verdim. Fazla bir beklentim yok YouTube'da video güzel oynatsın yeter. İki tane buldum hemen hemen aynı gibi sadece birinde lümen parlaklığı 130 diğerinde 160 lümen parlaklığı. Hangisini almalıyım sizce? İkisi de aynı ürün mü yalandan 160 lümen yazıyorlar...
Ürün henüz elime ulaşmadı ama değerlendirmelere bakınca böyle olduğunu biliyorum
1747507259
Adaptör ile düşünüyorum ama adaptöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum
Resimde gördüğünüz şerit LED'i aldım mutfağa takmak için ama sonradan öğrendimki trafo lazımış ama trafosuz calıştırabilir miyim direk fişe takıp adaptör vs alsam öneriniz nedir?
Merhaba, iPhone 12 Pro Max kullanıyorum. Birkaç gün önce ekranımı değiştirdim cihaz geldiğinde ise iOS 18.4 güncellemesi vardı güncelledim ve daha sonra lnstagrama veya galeriye girince ekran canlılığı düşüyor saçma bir şekilde. Uygulamadan çıkınca geri duzeliyor ama TikTok'ya da YouTube'da...