Berattk isimli üyenin son içerikleri

1. B

Uzun zamandır acmadığım bilgisayar tepki vermiyor

Bilgisayar uzun zamandır kaldırmıştım 3 sene filan bugün prize taktım ne yaptıysam acılmıyor tepki vermiyor prize takılıyken kasanın metal kısımlarında elektrik carpıyor cok hafif sizce neden olur neyin değişmesi lazım.
  2. B

Kernel-power 41-63 hatası

Tamamdır hocam sağolun deniyeyim bir sonucu yazarım
  3. B

Sıfırladıktan sonra olmaya başladı yapay zekaysa sordum oda dediki ekran kartı driveri hatalı olabilir o yüzden reset atıyor
  4. B

Power testinde zaten hocam 1755460457 Oyun kapalıykenmi demek istediniz
  5. B

arka planda oyuna acık + teste bu şekil değerler
  6. B

ana kart: x570 gaming edge wifi işlemci: amd ryzen 7 3700x ekran kartı amd rx570 8gb armor ram: 3200mhz 16 gb psu: gm game master 750w 80+Bronze
  7. B

Herkese merhaba, bilgisayarımda durup dururken kendini yeniden başlatıyor sık olmuyor gunde 1 kere oluyor OCCT ile stres testine koydum yaklaşık 20 25 dk yeniden başlatma olmadı uzun sure oyun oynarken oluyor 5 6 saat oynuyorum kendini 1 kere yeniden başlatıyor veya tam oyuna girerken oldu 1...
  8. B

Hangi ürünü tercih etmeliyim

Zaten dediğim gibi beklemiyorum 10 20 dk bi video izletsin yeterli ama lümen olarak çok fark olurmu hiç projeksiyon kullanmadığım için bilmiyorum
  9. B

Hangi ürünü tercih etmeliyim

Bir projeksiyon almaya karar verdim. Fazla bir beklentim yok YouTube'da video güzel oynatsın yeter. İki tane buldum hemen hemen aynı gibi sadece birinde lümen parlaklığı 130 diğerinde 160 lümen parlaklığı. Hangisini almalıyım sizce? İkisi de aynı ürün mü yalandan 160 lümen yazıyorlar...
  10. B

Şerit led trafosuz çalışırımı

Ürün henüz elime ulaşmadı ama değerlendirmelere bakınca böyle olduğunu biliyorum 1747507259 Adaptör ile düşünüyorum ama adaptöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum
  11. B

nasıl yapacağımı bilmiyorum internete bi video bulamadım varmı sizin bildiğiniz bi video adaptörü
  12. B

Resimde gördüğünüz şerit LED'i aldım mutfağa takmak için ama sonradan öğrendimki trafo lazımış ama trafosuz calıştırabilir miyim direk fişe takıp adaptör vs alsam öneriniz nedir?
  13. B

IPhone 12 Pro Max ekran değiştikten sonra Instagram'da ekran canlılığı düşüyor

Merhaba, iPhone 12 Pro Max kullanıyorum. Birkaç gün önce ekranımı değiştirdim cihaz geldiğinde ise iOS 18.4 güncellemesi vardı güncelledim ve daha sonra lnstagrama veya galeriye girince ekran canlılığı düşüyor saçma bir şekilde. Uygulamadan çıkınca geri duzeliyor ama TikTok'ya da YouTube'da...
  14. B

Sony Sinama Sistemi Ekran

sony lbt-vr900av modelini kulanıyorum ses caları kapatığım zaman ekranda bu saat yanıp sonuyor bunu kapatmanın bi yolu varmı bilen varmı aranızda?
  15. B

Bu girişleri nasıl bilgisayara bağlıyabilirim

Görseldeki gibi girişleri var müzik setimin bu seti bilgisayara nasıl bağlayabilirim AUX ile.
Geri