hocam biraz daha uygun fiyata bu modeller de var bunlar nasıldır
[H3 id='RAWM+SH01+Pro']RAWM SH01 Pro[/H3]
[H3 id='RAWM+ES21+Pro']RAWM ES21 Pro[/H3]
[H3 id='RAWM+ER21+Pro']RAWM ER21 Pro[/H3]
max 3500-3700 civarı fare arıyorum pek bilgim yok genelde cs2 oynuyorum hangi fareleri önerirsiniz bilindik markalar olursa iyi olur bilinmeyen problemli markalar ile uğraşmak istemiyorum rengi falan önemli değil kablosuz tercihimdir
Öncelikle selamün aleyküm. Liseden elektrik elektronik bölümü mezunuyum oto elektrik işine girmek istiyorum çoğu işletme okuldan öğrenci alıyoruz diyorlar yada öğreticilik belgemiz yok diyorlar hiçbir şekilde giremiyorum şuanda 2 senelik açıktan üniversite okuyorum çıraklık okuluna kayıt...
Öncelikle selamün aleyküm. Liseden elektrik elektronik bölümü mezunuyum oto elektrik işine girmek istiyorum çoğu işletme okuldan öğrenci alıyoruz diyorlar yada öğreticilik belgemiz yok diyorlar hiçbir şekilde giremiyorum şuanda 2 senelik açıktan üniversite okuyorum çıraklık okuluna kayıt...
kendimde iphone 11 var abimde ise 14 pro var ben 14 proya geçiceğim ve bilgilerimi o cihaza aktarmak istiyorum abim de 11 e geçecek oda 11 e bilgileri aktarmak istiyor ikimizin de bilgileri karışmadan aktarabilme yöntemi var mıdır
oyuna her güncelleme geldiğinde en baştan oyunu indirir gibi güncelleme yapıyor saatlerce bekliyorum diğer oyunlarda böyle olmuyor 50mbps internet kullanıyorum SSD : MSI SPATİUM M450 3600mb/s yazma 2300mb/s okuma değeri var artık saatlerce beklemekten sıkıldım yardımcı olabilecek var mıdır
sınırsız değil de varsayılan yenileme oranı yazıyor şuan onu açtım yükseltebildiğim kadar da ayarları yükselttim bu sefer ekran kartı kullanımı %100 oldu fpsler 60-100 arası gidip geliyor ayarları düşürünce de kullanım aynı kalıyor
1751739331
evet karşılaştırdım maksimum kullandımda fpsler...
furmark testi yaptım hiçbir sıkıntı görmedim diğer oyunlarda da hiç sorun yaşamadım sadece etsde oluyor başka yerlerde denedim ekran kartı kullanımı kafasına göre artıp azalıyor
1751737991
r5 5600
1751737998
r5 5600
öncelikle selamün aleyküm ets2 oynarken oyun içi fps çok düşüyor ekran kartı tam performansını kullanmamasına rağmen
ama lobiye girince lobide ekran kartı kullanımı 70-80 lere çıkıyor anlam veremedim
oyun içi ekran kartı kullanımını nasıl arttırabilirim
ekran kartı (RTX 4060)
normalde gta5 online de ölünce f tuşuna basarak yeniden doğabiliyoruz fakat ben ölünce mouseden sol tıka sürekli basmam gerekiyor eskiden f tuşuydu şuanda bozuldu nasıl düzeltebilirim