Merhaba uzun zamandır cs2 yi ve csgo yu 4;3 çözünürlükte 16;9 şekilde oynuyordum bugün nvidia app güncellemesi yaptıktan sonra oyunum 60 hz sabit ve 4;3 şekilde kaldı çözümü varsa belirtirseniz sevinirim
bugün açılabilirdim ama biraz daha tanımak istiyorum kendisini belki böylesi daha saglıklı olur benden başka biriyle konuştugunu da zannetmiyorum ama genede yanıtlarınız için teşekkürler bugün kız arkadaşlarıyla gün gibi bir şey yapıyorlar o yüzden de fazla sıkıştırmıyorum
zorda kaldıgım durum iki gün önce uyku testine girmiştim 4-5 kere yazmış ben uyuyorken ama dedigin gibi daha zorda nasıl olacagını denemem gerekiyor teşekkür ederim
1702498421
ahahah iki hafız kapışıyorlardı bi video vardı o bizim videomuz oldu ben ona kurra hafız diyorum o bana taş gibi hafız...
Sabah 6 gibi yazışıyoruz bide Mesaiden sonra gün bitene kadar aralıksız konuşabiliyoruz hani kimisi konu da bulamıyor bizde pek öyle olmuyor belki iki taraf istedigi için olabilir ama diyalog güzel
1702488982
yani bazen hızlı davranmadığımız için kaybediyoruz ama geçen gün şöyle bi olay olmuş...
https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574?gclid=CjwKCAjw5remBhBiEiwAxL2M954Htyxd24hHaFEph87wnbAk8HbMzFzHq7Jd0zHhGOW8MVDthi3K0BoCoHAQAvD_BwE
1691238681
Hiç uğraşma 4k ile al geç