Merhaba 10 bin tl bütçem var ve oyuncu koltuğu alacağım. Bu fiyatlarda özellikleri bakımından en f/p olan ve uzun süre kullanabileceğim dayanıklı, rahat ve terletmeyen oyuncu koltuğu arıyorum. İşim gereği uzun saatler pc başındayım. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. ek olarak...
Hocam şunla arasındaki fark nedir daha iyise bunu alayım fiyat da iyi ne diyosun?
https://www.amazon.com.tr/dp/B01M1VAY45/ref=asc_df_B01M1VAY451715362440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B01M1VAY45&linkCode=asn&psc=1
Bu Tp link modemi mi alayım biraz daha verip diğer arkadaşın önerdiği tenda yımı? geceyi bekleyeceğim belki dediğin gibi indirim olur.
keenetic de çok pahalı ya ona bütçe yetmez.
Arkadaşlar Turknet kullanıyorum altyapım 69 Mbps hız ve 15 Mbps upload a kadar destekliyor. Eski modem bozuldu yeni modem alacağım ama pek anlamıyorum. Bana 1500 tlyi geçmeyecek uzun süre götürecek modem önerir misiniz?
Bugün sabah aynı mesaj geldi banada bende uyku sersemi tam yeni kalkmıştım. Baktım siteye tıkladım. Devam dedim adres isteyince anladım. Herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olurmusunuz? Kartları fln kapattırayımmı
1709375521
Hocam bu zamana kadar bir sorun oldumu bugün başıma geldi sadece...