berayyurt isimli üyenin son içerikleri

1. berayyurt

Redmi Note 10S vs Oppo Reno 4 Lite vs Realme 8 Pro vs Samsung A31 vs Poco X3

3.5k a31 alınmaz. Reno 4 lite fotoğraf olarak iyiydi diye hatırlıyorum, ama oyun için iyi değil (ağır oyunlarda) X3 NFC dengeli bir telefon fakat film için LCD paneller kötü bana göre. X3 Pro ise oyunların kralı fakat kamerası çok iyi değil, ama bu kötü demek de değil. Yanlış bilmiyorsam geçen...
  2. berayyurt

Redmi Note 10S vs Oppo Reno 4 Lite vs Realme 8 Pro vs Samsung A31 vs Poco X3

Tam bütçe ne kadardı acaba?
  3. berayyurt

iPad 7-8-9. Nesil Mat Ekran Koruyucu

iPad 9. Nesil tablet alacağım. Yansımasız mat yüzey olmadığı için mat ekran koruyucu almayı düşündüm ama karşıma sadece Paper-Like ürünler çıkıyor. Kağıt hissi el ile kullanımda kayganlığı azaltır mı? Daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  4. berayyurt

Yardım iPad 9 vs Matepad 11

İkisi arasında çok kararsız kaldım. Uygulama desteği ve yazılım olarak iPad almak istiyorum fakat yeni modelde lamine ekran olmaması beni en kanser edecek olan şey. Matepad 11 alsam ekranı, sesi, köşeli tasarımı, çok daha tatlı geliyor ama onda da iOS gibi bir yazılım yok şuan için. Windows...
Geri